Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Are löysi Baswaresta apurin laskuvuorelle

ReferenssiSuomen suurin talotekniikkatalo Are tarjoaa koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut. Kun kohteita on tuhansia, kulkee laskuja vuodessa jopa 300 000. Baswaren ratkaisulla Are täsmäyttää automaattisesti ja tehokkaasti pienet tarvikelaskut.


Kun kauppakeskuksen viemäri on tukossa ja vesi tulvii, soi puhelin Aren asiakaspalvelukeskuksessa. Oli yö tai päivä, paikalle lähtee talotekniikan ammattilainen, joka hakee tarvikkeet ja hoitaa tilanteen. Kun työ on valmis, Are laskuttaa tarvikkeet asiakkaaltaan. Tämä Aren arkipäivän toimintamalli tarkoittaa taloushallinnolle, että osa laskuista voi olla vain joidenkin eurojen suuruisia. Aren laskentapäällikkö Päivi Tuominen arvioi, että yhtiö käsittelee kuukaudessa yli 25 000 laskua.

Are hyödyntää Baswaren P2P-ratkaisua. Aiemmin yhtiö käytti Basware IP 5.1-ohjelmistoa laskujen käsittelyyn ja täsmäykseen. Viimeksi käytössä ollut versio liittymineen tuli myötäjäisinä Lemminkäiseltä, jonka talotekniikkatoiminnot Are osti vuonna 2014.

Are päätti ottaa käyttöön uuden sukupolven P2P SaaS-ratkaisun. Yhtiö halusi samalla ottaa käyttöön automaattitäsmäytyksen ja tarjota laskujen hyväksyjille mahdollisuuden mobiilikäyttöön.

Ensimmäisten käyttökuukausien aikana Aressa ostotilauksellisista laskuista 57 % on täsmäytynyt automaattisesti. Käyttäjätietojen hallintaan käytetään vähemmän aikaa Baswaren helppokäyttöisen varahenkilöjärjestelmän ansiosta. Lisäksi laskut siirtyvät sujuvammin toiminnanohjausjärjestelmä SAP:iin.

Suosittelija:

”Basware on meille tuttu yhteistyökumppani, jonka ratkaisu tarjosi oikeat ominaisuudet. Tavoitteemme on nostaa automaation astetta. Toki virheidenkin määrä voi vähentyä, kun automatiikka tekee täsmäytystä sovituilla säännöillä”

Päivi Tuominen, laskentapäällikkö, Are

Pinterest
Referenssin infoboxi
Basware Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Are

Lisätietoja

Yritysprofiili Basware kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Basware kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Basware - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Basware - Muita referenssejä

Basware - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia