Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teamit toteutti Fourton Oy:n verkkopalvelun

BloggausFourton on vuonna 2003 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöityjä varainhoitoratkaisuja. Fourtonilla on myös tiivis mutta kattava, aktiivisesti hoidettu osakerahastovalikoima. Tavoitteena on tarjota asiakkaille omien rahastoluokkiensa parhaita rahastoja.


Fourtonilla oli tarve uudistaa verkkosivustonsa ja samalla tarjota asiakkailleen mahdollisuus merkitä rahastoja sekä lunastaa rahasto-osuuksia suoraan uudesta verkkopalvelusta. Sivujen tuli havainnollistaa Fourtonin uutta yritysilmettä. Sivuston tuli myös toimia responsiivisesti eri päätelaitteilla.

Verkkopalveluprojekti käynnistyi palvelumuotoilulla, jossa Teamitin johdolla käytiin läpi verkkopalvelun tärkeimmät asiakasprofiilit, palvelupolku sekä sisältörakenne. Palvelumuotoilu antoi erinomaiset lähtökohdat palvelun toteutukselle, kun sekä asiakkaalla että toimittajalla oli yhteinen ymmärrys kokonaisuudesta.

Teamit toteutti palvelun WordPress-sisällönhallintajärjestelmään perustuen. Sisällön helppo ylläpidettävyys oli keskeinen vaatimus ja siihen WordPress soveltuu erinomaisesti. Teamitin graafinen suunnittelija toteutti myös sivuston ulkoasun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivusto palvelee asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Rahastojen merkintä ja rahasto-osuuksien lunastaminen on tarkkaan määritelty prosessi, joka edellyttää vahvaa tunnistautumista. Loppuasiakas voikin tunnistautua prosessin aikana omilla pankkitunnuksillaan. Asiakas täyttää vaadittavat tiedot ja saa maksuohjeet sekä muut tarvittavat dokumentit sähköpostiinsa. Kattavat tiedot rahastoista löytyvät myös verkkopalvelusta.

Fourtonin uusi verkkopalvelu on jälleen kerran erinomainen esimerkki siitä, miten digitaalisuutta voidaan hyödyntää eri toimialoilla. Me Teamitillä haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan digitaalisia palveluita joilla on merkitystä.


Pinterest
Teamit logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Teamit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2C-verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
Teamitfi
weareteamit

Siirry yrityksen profiiliin Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Teamit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Teamit - Muita referenssejä

Teamit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia