Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tana Oy - tuotannonsuunnittelun järjestelmä

ReferenssiTanan kaatopaikkajyrien ja jäterepijöiden valmistus vaatii useita työvaiheita, ja konetoimitusten läpimenoon vaikuttaa näin ollen moni tekijä, kuten työntekijöiden ja työpäivien määrä sekä osien ja materiaalien saatavuustilanne. Näitä muuttujia säätämällä Tanalle toteutetussa tuotannonsuunnittelun järjestelmässä saadaan aikataulutettua asiakaskoneiden valmistumiset ja seurattua tuotannon eri työvaiheiden etenemistä yhdessä ja samassa järjestelmässä.

”Tanalla ei ole omaa valmistusta, vaan ohjaamme sopimusvalmistajiemme tuotantoa karkealla tasolla tilauskannan ja lyhyen aikavälin myyntiennusteen perusteella. Tuotannonsuunnittelun järjestelmässä tuotannon eteneminen ja mahdolliset poikkeukset näkyvät reaaliaikaisesti sopimusvalmistajille, logistiikkapartnerille sekä Tanan myynnille ja hankinnalle. Tämän ansiosta tiedonvälitys tehostuu, eikä tuotannon tilannetta tarvitse lähteä kyselemään keneltäkään”, kertoo Tana Oy:n hankintajohtaja Suvi Kupiainen.

Asiakastilaukset automaattisesti tuotannonsuunnitteluun

Tuotannonsuunnittelun järjestelmä on integroitu Tanan ERP-järjestelmään mahdollistaen asiakastilausten viemisen tuotannonsuunnitteluun automaattisesti.

”Aikaa säästyy myös hankinnan puolella, kun viikoittain päivittyvä myyntiennustetieto on ladattavissa suoraan tarvelaskennan pohjaksi, eikä tietoja tarvitse näpytellä ERP:iin manuaalisesti”, lisää Kupiainen. ”Järjestelmän käyttöönoton etuja ovat tiedonvälityksen tehostuminen, nopeampi reagointi mahdollisiin poikkeamiin ja manuaalisen työn väheneminen automaation myötä”.

”Odotukset ylittyneet”

Tanalla on tällä hetkellä meneillään järjestelmän käyttökoulutukset sopimusvalmistajan ja logistiikkapartnerin kanssa.

”Olemme saaneet käyttäjiltä positiivisia kommentteja – käyttöönotto on ollut vaivatonta ja järjestelmän käytettävyys erinomainen”, kertoo Kupiainen.

”Kuten edellinenkin yhteinen kehityshanke Soulcoren kanssa, tämäkin projekti saatiin vietyä maaliin sovitusti muutamassa kuukaudessa. Yhteistyö Soulcoren asiantuntijoiden kanssa on erittäin mutkatonta ja helppoa, ja lopputulemana saimme enemmän kuin mitä uskalsimme edes toivoa. On ollut kivaa olla mukana”, Kupiainen tiivistää.

Tutustu valmistavan teollisuuden ratkaisuihin >>

Suosittelija:

”Kuten edellinenkin yhteinen kehityshanke Soulcoren kanssa, tämäkin projekti saatiin vietyä maaliin sovitusti muutamassa kuukaudessa. Yhteistyö Soulcoren asiantuntijoiden kanssa on erittäin mutkatonta ja helppoa, ja lopputulemana saimme enemmän kuin mitä uskalsimme edes toivoa. On ollut kivaa olla mukana.”

Suvi Kupiainen, hankintajohtaja, Tana

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tana Oy
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@soulcore.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

tuotannonsuunnittelu
tuotannonsuunnittelun järjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia