Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tallenne: Toiminnanohjauksen pilviaamu 2022 – Tulevaisuuden ERP

Video

Toiminnanohjauksen pilviaamu 2022

Tervetuloa virtuaaliseen ajankohtaisaamupäiväämme kuulemaan, minkälainen on tulevaisuuden ERP. Mitä moderni, jatkuvasti kehittyvä, pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa liiketoiminnalle? Miten tekeminen muuttuu? Mitä vaatimuksia tulevaisuuden toiminnanohjaus asettaa organisaatiolle?

Tapahtuman keynote-puhujana on tietojärjestelmätieteen professori Tomi Dahlberg, ja lisäksi kuulemme puheenvuorot Microsoftin Vesa-Matti Paanaselta, YIT:n Nina Karhulalta, sekä Efiman Antti Rantaselta.

Ohjelma

Tulevaisuuden ERP

Tervetuloa mukaan nyt jo toista kertaa järjestettävään Toiminnanohjauksen pilviaamu -virtuaalitapahtumaan perjantaina 20.5. klo 9–11! Tällä kertaa pureudumme tulevaisuuden toiminnanohjaukseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin mielenkiintoisten puheenvuorojen ja case-tarinoiden kautta. Tilaisuudessa kuulet muun muassa:

  • Tietojärjestelmätieteen professori Tomi Dahlbergin puheenvuoron siitä, miten voimme hyötyä digitaalista tietoa vaihtavista, uuden sukupolven ERP-järjestelmistä ja niiden tiedonvälitysalustoista.
  • Microsoftin teknologiajohtajan Vesa-Matti Paanasen esityksen siitä, mitä odottaa, kun reaaliaikainen ja hyperlinkittynyt liiketoiminta yhdistää yritykset ja kuluttajat ja kaikesta liiketoiminnasta tulee lopulta digitaalista.
  • YIT:n talouden kehittämisestä vastaavan johtajan Nina Karhulan kokemukset muutosmatkasta, jossa on rakennettu YIT:lle globaalit master datan ja talouden hallinnan prosessit, sekä otettu käyttöön uudet tietojärjestelmät. Mitkä ovat vaarallisimmat sudenkuopat ja mitkä asiat on tärkeä tehdä erittäin huolella muutoksen onnistumiseksi?
  • Efiman Senior Advisor Antti Rantasen puheenvuoron tulevaisuuden datalähtöisestä ERP:istä ja kuinka se toimii muutosalustana.

Tapahtuman juontajana toimii tietokirjailija ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä Belinda Gerdt.

Keynote

Tomi Dahlberg

Professori, Senior Advisor

Tomi Dahlberg on tietojärjestelmätieteen professori, hallitusammattilainen finanssi- ja IT-alan yrityksissä, senior advisor Valtiokonttorissa, Yrityksen digitalous -ohjelmassa sekä TIVIA:n IT:n ja digitalisaation johtamiseen keskittyvän valtakunnallisen ICT Leaders Finlandin (ILF) puheenjohtaja. TiVi -lehti on nimennyt hänet tietohallintojohtamisen moniottelijaksi ja kestovaikuttajaksi.

Puhujat

Nina Karhula

YIT Oyj

Vice President, Finance Development

Nina Karhula toimii YIT:llä talouden kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänellä on laaja-alaista kokemusta strategisesta suunnittelusta, liiketoimintamallien kehittämisestä ja onnistuneiden muutoshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta.

Vesa-Matti Paananen

Microsoft

Partner Tech Lead

Vesa-Matti "Vesku" Paananen toimii teknologiajohtajana Suomessa Microsoftin kumppaniyksikössä. Hänen johtama teknologiatiimi auttaa kumppaneita teknologiastrategian kehittämisessä ja luomaan ratkaisuja, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden muuttuvan liiketoiminnan tarpeisiin.

Antti Rantanen

Efima Oyj

Senior Advisor

Antti Rantanen on Efiman Senior Advisor, jota kiinnostaa erityisesti toiminnanohjaus, liiketoimintamallit ja digitaalisuuden johtaminen. Hän ajattelee, että käytännön digitaalisuus syntyy liiketoiminnan ja IT-kyvykkyyksien vuoropuhelusta sekä rohkeudesta nähdä jokainen liiketoiminta digitaalisena liiketoimintana.

Juontaja

Belinda Gerdt

Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä, tietokirjailija

Belinda Gerdt on yksi harvoista suomalaisista naisista, joka on luonut kansainvälistä uraa maailman arvokkaimmissa teknologiayhtiöissä Microsoftilla ja Amazonilla. Hänen julkaisemansa teos, Digiajan asiakaskokemus, voitti Kultasulka 2019 -kirjakilpailun. Tällä hetkellä Belinda työskentelee Philipsillä pääkonttorissa Hollannissa ja vastaa globaalisti Philipsin markkinoinnista.

Pinterest
Efima Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

ERP
Pilvisiirtymä

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia