Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salomaa Yhtiöt tehostaa toimintaansa Taimerin avulla

Referenssi

Uudenlainen toiminnanohjausjärjestelmä konsernin tarpeisiin

Jo vuodesta 1935 toiminut Salomaa Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys. Salomaa-yhtiöihin kuuluvat Dagmar, KASKI Agency, Quru, Rabbit in a Hat, SEK, Vimma ja Voitto. Emoyhtiönä toimivan Salomaa Yhtiöt Oy:n liikevaihto ylsi 176 miljoonaan euroon vuonna 2016, ja konserni työllisti 336 henkilöä.

Salomaa Yhtiöt on hallinnut yhtiöryhmän arkea Taimerilla jo yli vuoden ajan. Aiemman pirstaloituneisuuden ja useiden eri ohjelmien sekä CRM-järjestelmien sijaan suuri kokonaisuus toimii nyt yhden ohjelman avulla.

Vuoden 2015 loppupuolella Salomaa Yhtiöt ja Taimer alkoivat neuvotella yhtiöryhmän tarpeisiin sopivan tuotteen kehittämisestä. Tavoitteena oli luoda Taimerista yhtiöryhmän tarpeisiin vastaava, täysin uusi versio.

Tämä yhteistyö käynnisti tällä hetkellä jo muidenkin konsernien saatavilla olevan Taimerin Enterprise-version kehityksen.

”Halusimme luoda pienille ja suurille konserneille version, jossa voi yhdistää niin monta yritystä kuin haluaa yhden Taimer-varjon alle. Konsernin yritykset voivat tehdä keskenään kauppaa ja silti konsernia voi Taimerissa hallita yhtenä kokonaisuutena. Tällaista ohjelmaa ei aiemmin ole ollut markkinoilla”, kertoo Fredi Palmgren Taimerilta.

”Panostimme Enterprise-versiossa yksinkertaisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja mahdollisuuteen keskittää monta ohjelmaa samaan järjestelmään. Näin saavutetaan tehokkuutta toimintoihin, parannetaan konsernin sisäistä kommunikointia ja saadaan läpinäkyvyyttä toimintaan”, kuvailee Palmgren.

Yhteistyö tuotti loistavia tuloksia

Salomaa Yhtiöiden tarpeista lähtenyt tiivis tuotekehitysrupeama vaati paljon työtä, mutta tuotti nopeasti tulosta. Ohjelmaa alettiin rakentaa Taimerin tiimin ja Salomaa Yhtiöiden eri tytäryhtiöiden edustajista koostuvan työryhmän kanssa vuoden 2015 loppupuolella, ja syyskuussa 2016 Taimer Enterprise-versiota alettiin jalkauttaa.

”Työmäärä on ollut valtavan iso ja kehittämistyötä on tehty koko ajan matkan varrella. Tapaamme Taimerin tiimin kanssa kuukausittain ja käymme läpi jatkokehitystarpeita. Olen ollut hyvin tyytyväinen tiimiemme väliseen yhteistyöhön. Taimer on jalkautettu yhtiöidemme käyttöön, ja se on osoittanut hyötynsä niin myynninhallinnassa, projektin- ja ajanhallinnassa kuin laskutuksessakin”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.

Taimerille projekti on myös ollut erittäin antoisa.

”Taimerille tämä oli valtavan hieno saavutus: saimme projektin muutaman mutkan kautta onnistuneesti maaliin ja Taimerin Salomaa Yhtiöille käyttöön suhteellisen lyhyessä ajassa. Näytimme, että pystymme korvaamaan kansainvälisen tason ohjelmistot Taimerilla. Olemme erittäin ylpeitä Salomaan tiimin ammattitaitoisesta tuotekehitystiimistä sekä koko henkilökunnasta – ja myös omastamme. Tuotekehityshankkeena tämä on ollut todella merkittävä, ja olemme jo tuoneet Enterprise-version muidenkin konsernien avuksi”, Palmgren sanoo.

”Vastaavanlaista tuotetta ei tietääkseni ole edelleenkään muualta saatavilla – ainakaan tällä tasolla, kokoonpanolla ja hinnoittelulla. Olemme innoissamme siitä, että voimme tarjota konserneille kustannustehokkaan työkalun, joka säästää aikaa ja rahaa. Uskomme, että meillä on myös Salomaa Yhtiöiden kanssa edessämme pitkä yhteistyö”, täydentää Taimerin toimitusjohtaja Eero Saarinen.

Taimer taistelee pirstaloitumista vastaan ja tehokkuuden puolesta

”Olemme huomanneet, että pirstaloituminen on nykyajan ongelma yrityksissä – oli kyse sitten yksittäisestä firmasta tai kahdeksan yrityksen konsernista. Konserneissa tilanne voi olla vielä hankalampi, kun on monta yritystä, jotka eivät ole tietoisia toistensa tekemisistä. Taimer on luotu ratkaisemaan pirstaloitumisen aiheuttamia haasteita kaikenkokoisissa yrityksissä ja konserneissa”, Palmgren sanoo.

”Voimme kartoittaa myös teidän konserninne tilanteen ja ratkaista haasteet yhdessä kanssanne. Olkaa yhteydessä, niin tulen mielelläni käymään”, Palmgren lisää.

Tutustu Enterprise -versioon tästä

Suosittelija:

"Olen ollut hyvin tyytyväinen tiimiemme väliseen yhteistyöhön. Taimer on jalkautettu yhtiöidemme käyttöön, ja se on osoittanut hyötynsä niin myynninhallinnassa, projektin- ja ajanhallinnassa kuin laskutuksessakin”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.

Risto Tattari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taimer Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Salomaa Yhtiöt
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Risto Tattari

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android
iOS
Mac OS
Windows

Omat tagit

Crm
työajanseuranta
Kululaskut
Matkalaskut
myyntireskontra
ostoreskontra
projektinhallintajärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmät
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia