Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taimer - 5 tärkeintä myynnin vaihetta, jotka hallitsemalla tienaat varmasti enemmän

Bloggaus

Mitä napakammin koko myyntiputki on otteessasi, sitä helpompaa on kauppojen teko. Nyt se on mahdollista yhdellä ohjelmalla.

1. Liidien generointi ja hallinta

Myyntiprosessi lähtee liikkeelle liideistä, ja niiden hankkiminen on onnistumisesi kannalta erittäin ratkaisevaa. Mistä haet liidejä ja kuinka paljon sinulla menee siihen aikaa? Kuinka monta eri ohjelmaa tarvitset siihen?

Taimerin käyttäjänä saat hyvät myyntiliidit suoraan järjestelmään Leadfeederin, Vainun ja Suomen Asiakastiedon kautta. Suomen Asiakastiedolta löytyy kattava tietokanta kohderyhmääsi kuuluvista suomalaisyrityksistä, joita voit helposti lisätä Taimeriisi. Leadfeeder tunnistaa nettisivuillasi käyneet vierailijat ja sen, mistä he ovat tulleet, ja saat tuotua heidän tietonsa napin painalluksella Taimeriin. Vainu taas löytää sinua kiinnostavat yritykset ja rutkasti tietoa tutkimalla netin avointa dataa. Tämä uusi integraatio on tulossa Taimeriin lokakuussa.

Entä miten pidät liidit hallinnassasi? Irrallisina liidejä on vaikea käsitellä. Siksi tarvitset tehokkaaseen liidien hallintaan järjestelmän, jossa erityyppiset ja eri vaiheissa olevat liidit pysyvät suunnitelmallisesti hallinnassa.

Taimerilla pystyt hallitsemaan liidejä järjestelmällisesti niiden synnystä lähtien koko myyntiputken läpi kaupaksi asti. Voit hallita eri yrityksiä ja projekteja eri statuksilla ja ryhmitellä liidit haluamallasi tavalla, jotta niiden käsitteleminen olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

2. Liidistä voitetuksi kaupaksi

Kun liidi on muuttunut toteutuneeksi kaupaksi ja aloitettavaksi projektiksi, on tehokkuus myös prosessin liikkeelle saamisessa tärkeää. Vaativatko tällä hetkellä käyttämäsi järjestelmät projektin aloitusvaiheessa paljon työtä ja joudutko vaihtamaan ohjelmaa?

Taimerissa liidit siirtyvät näppärästi voitetuiksi projekteiksi ja asiakkuuksiksi, eikä tietojen uudelleen naputtelua tarvita. Kun säästät aikaa tässä vaiheessa, pääset nopeammin toteuttamaan projektia ja tekemään tuottavaa työtä.

3. Voitetun kaupan vieminen laskutukseen asti

Yhtenäisyys koko prosessissa mahdollistaa onnistumisen myös projektin toteutuksessa. Kun vaiheet etenevät saumattomasti eteenpäin samassa ohjelmassa, kaikki jo hankittu tieto on käytössä myös projektin toteutuksessa.

Projektin elinkaarta hallitset vaivattomasti Taimerissa. Pystyt hoitamaan samassa ohjelmassa kaiken, mitä projektinhallinta vaatii: esimerkiksi kustannuslaskelmat, muistiot, liitteet, aktiviteetit, projektiviestinnän, matkalaskut, kululaskut ja laskutusennusteet. Hyvällä hallinnalla projektia on helppo viedä eteenpäin.

4. Sujuva laskutus

Jotta voidaan puhua myynnistä, on prosessiin kuuluttava myös laskutusta. Jos laskutusprosessisi eivät ole sujuvia, on selvää, että eurot eivät kilahtele tilillesi ihan tasaiseen tahtiin. Ideaalitilanne tietysti on sellainen, että laskutus on mahdollisimman vaivatonta ja hoituu luontevasti muun tekemisen ohessa.

Taimerilla laskuttaminen on tehty erittäin helpoksi. Kaikki laskutettavat kulut alihankinnoista käytettyihin työtunteihin tallentuvat oikean projektin alle, jolloin ne tulevat varmuudella laskutettua oikeassa kohtaa. Laskutus onnistuu suoraan ohjelmasta vaikka pdf-tiedostona, ja sähköisen tai verkkolaskutuksen avulla paperilaskuistakin päästään eroon.

5. Taloushallinto ja raportointi

Tehokkaassa myynninhallinnassa prosessi ei lopu laskuttamiseen, vaan toteutetusta projektista kerätyn datan perusteella prosesseja kehitetään edelleen. Osuiko resurssien mitoitus kohdalleen ja käytettiinkö ne tehokkaasti? Mitä seuraavassa projektissa pitäisi tehdä toisin?

Taimer sitoo myynninhallinnan, taloushalllinnon ja raportoinnin yhtenäiseksi, ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, joka hyödyntää samoja tietoja. Selkeiden raporttien avulla projekteja pystytään analysoimaan sekä niiden ollessa käynnissä että niiden päätyttyä. Niistä saatu tieto on käytettävissä seuraavia projekteja hinnoiteltaessa, myytäessä ja toteutettaessa.

Taimer kokoaa yrityksen kaikki työkalut samaan pakettiin

Myyntiputken tehokkuus syntyy kaikkien vaiheiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta, ja nimenomaan se on Taimerin etu. Voit tehdä kaiken tarvittavan yhdellä ohjelmalla.

Taimer on toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa yritysten arjessa keskimäärin 8 eri sovellusta. Sillä hoituvat CRM ja myynninhallinta, projekti- ja työajanhallinta, taloushallinto ja raportointi sekä yhteisöllisyys ja viestintä. Kaikki ominaisuudet ovat saatavilla yhdellä, selkeällä hinnalla.


Pinterest
Taimer Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Omat tagit

Crm
Myynninhallinta
Toiminnanohjaus
reskontranhallinta
Myyntilaskutus
ostoreskontra
työajanseuranta
työajanhallinta
b2b
b2b-myynti

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia