Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Summium®CPQ nosti Bronto Skyliftin myynnin uusiin korkeuksiin

ReferenssiNostinlavalaitteita valmistava ja niitä ympäri maailmaa myyvä Bronto Skylift on tyytyväinen Summium® CPQ -myyntikonfiguraattoriin. Tuore ja sujuva järjestelmä on tuonut uudenlaista tehoa yrityksen myyntiin.

Kun Bronto Skylift otti Wapicen Summium® CPQ -myyntikonfiguraattorin käyttöönsä, avautui myyntiprosesseissa aivan uusi aikakausi. Summium® CPQ on osoittautunut yritykselle nappivalinnaksi. On säästetty rahaa ja aikaa, sekä parannettu asiakaskokemusta kautta koko prosessin, tarjousvaiheesta alkaen.

Summium® CPQ on tärkeässä osassa digitalisaatioprosessiamme, jossa tavoitteena on yhdenmukaistaa, tarkentaa ja samalla helpottaa tarjousten tekemistä. Järjestelmän käyttöönotto on tehostanut myyntiprosessia kokonaisuudessaan, Bronto Skyliftin myynti-insinööri Ville Puustinen sanoo.

Bronto Skyliftin tuotteet, erilaiset hydrauliset nostinlavalaitteet teollisuuden tarpeisiin ja esimerkiksi paloautoihin, ovat monipuolisia ja asettavat siksi haasteita myynnille. Tuotevalikoimassa on yli 50 erilaista mallia, joista varioidaan kullekin asiakkaalle sopiva tuote. Erilaisia optioita ja varusteita on tarjolla satoja. Miten myydä tuotetta, kun tuotevalikoima variaatioineen on valtavan laaja?

– Kun Summium® CPQ:n avulla olemme saaneet kaikki tarjouslaskentaan tarvittavat tiedot kootusti yhteen paikkaan, voimme huomioida asiakkaan yksilölliset toiveet hyvin heti alusta alkaen. Tämä on parantanut asiakaskokemusta, Puustinen kertoo.

"Merkittävä syy, miksi valitsimme Wapicen Summium® CPQ järjestelmän, oli sen integroitavuus käyttämäämme Salesforce asiakastietojärjestelmään."

– Ville Puustinen, myynti-insinööri, Bronto Skylift

Wapicen Kai Huittinen korostaakin Salesforce yhteensopivuuden merkitystä:

– Integroinnin myötä tuotteiden konfigurointitiedot, tarjous, hinnastot ja muut myynnin tarvitsemat ajantasaiset dokumentit kulkevat myynnin mukana saumattomasti koko myyntiprosessin ajan. Järjestelmällä hallitaan myös engineer-to-order eli ETO-moduulien myyntiä.

Kaiken kaikkiaan Bronto Skyliftillä on koettu, että Summium® CPQ on parantanut paitsi myynti- myös tuotantoprosessia.

– Järjestelmän käyttöönotto on taannut hyvät yöunet, kun tiedämme, että asiakkaan toiveet ja tuotannon mahdollisuudet on varmasti huomioitu jo tarjousvaiheessa, Puustinen lisää.

– Kaiken tämän ansiosta tarjouksien laatimiseen käytetty aika on lyhentynyt merkittävästi. Hyvin toimivan digitalisaatioketjun visiomme onkin saumaton järjestelmä, jonka avulla voimme tukea myös jakelijoidemme myyntiä ympäri maailmaa, Puustinen jatkaa.

Bronto Skyliftin Ville Puustinen kiittelee myös itse Summium® CPQ:n hankkimisen sujuvuutta.

– Koko projektin ajan yhteydenpito Wapiceen on ollut hyvää, ja asiat ovat edenneet, kuten on sovittu. Saimme huolellisen esimerkkimallinnuksen ja hyvän ohjeistuksen. Summium® CPQ:n hankinta on ollut yksi parhaista ostokokemuksista, joissa olen saanut olla mukana.

https://youtu.be/WH1lAUOZxfk

Mikä myyntikonfiguraattori?

Myyntikonfiguraattori on ohjelmisto, jolla automatisoidaan tuotteen myyntiin liittyviä vaiheita: tuotteen valintaa, hinnoittelua ja tarjouksen tekemistä. CPQ-kirjaimet tulevat sanoista Configure, Price, Quote.

Bronto Skyliftin saamat hyödyt Summium® CPQ:sta

  • Mahdollistaa monimutkaisten tuotteiden myynnin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden perusteella
  • Säästää tarjousten laatimiseen käytettyä aikaa
  • Asiakashallintajärjestelmään integroituna tehostaa ennakoitavuutta ja raportoitavuutta
  • On osa Bronto Skyliftin digitalisaatioprosessia, joka palvelee yrityksen jakelijoiden myyntityötä ympäri maailmaa

Suosittelija:

Merkittävä syy, miksi valitsimme Wapicen Summium® CPQ järjestelmän, oli sen integroitavuus käyttämäämme Salesforce asiakastietojärjestelmään.

Ville Puustinen, myynti-insinööri, Bronto Skylift

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Bronto Skylift
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Huittinen, Business Development Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia