Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Summium® CPQ nostaa Ekerin myyntiprosessin uudelle tasolle

ReferenssiEkeri käyttää Wapicen kehittämää Summium® CPQ myyntikonfiguraattoria nopeuttaakseen sivusta-avattavien perävaunukokonaisuuksien myyntiä. Summium® CPQ tuo yrityksen myyntiin yhdenmukaisuutta, virheettömyyttä ja nopeuttaa kaupan kotiuttamista. Tavoitteena on nopeuttaa myyjien tarjousprosessia kolmanneksella.

Ekeri Oy on sivusta-avattavien perävaunujen markkinajohtaja Euroopassa. Ekeri tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman perävaunuja ja niihin tarvittavia lisävarusteita, kuten sidontajärjestelmiä ja säilytyslaatikoita. Tuotteiden erikoisuus on sivusta-avattavuus, joka helpottaa merkittävästi asiakkaiden kuorman lastaamista ja purkamista.

Ekeri ottaa Summium® CPQ -ratkaisun käyttöön auttaakseen myyjiään heidän päivittäisessä työssään. Ratkaisu digitalisoi ja ohjaa myyntiprosessia kokonaisuudessaan yhdessä asiakashallintajärjestelmän kanssa ja tuottaa automaattisesti kaikki myyntiin tarvittavat tärkeät dokumentit. Ratkaisun avulla myyjillä on aina ajantasaiset tiedot ja oikeat hinnat tuotteista.

Summium® CPQ:n avulla Ekerin myyjät voivat myydä myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita. Lisäksi myyntiprosessia helpottaa se, että tilaustiedot voidaan lähettää toiminnanohjausjärjestelmään napin painalluksella.

– Myynnin digitaalisuus tuo kustannustehokkuutta koko liiketoimintaan. Kun myyntijärjestelmä keskustelee toiminnanohjausjärjestelmän kanssa, heijastuvat hyödyt koko tuotantoprosessiin, kertoo Ekerin järjestelmäkehittäjä Johan Österholm.

Summium® CPQ:n monipuolisuus istuu hienosti monenlaisiin tuotteisiin ja sen avulla on helppo nostaa myyntiprosessi uudelle tasolle. Se soveltuu erinomaisesti yrityksille, jotka myyvät monimutkaisia tuotteita ja palveluita oman myyntiorganisaation tai jälleenmyyjien kautta.

– Webbiselaimella toimiva ohjelma kulkee aina myyjän mukana ajasta ja paikasta riippumatta. Kieliversioiden ja maakohtaisten asetusten ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös viennin työkaluksi, kertoo Wapicen myyntipäällikkö Pauli Perasto.

Ekerillä ollaan yhteistyöhön tyytyväisiä. – Kaikki sujui esimerkillisesti ja koko kehitysprosessi eteni selkeästi ja asioista puhuttiin suoraan, tiivistää Ekerin toimitusjohtaja Matti Laurila. – Lisäksi projektin kustannusarvio ja aikataulu menivät nappiin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa, Laurila lisää.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Sales Manager, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5172

Lue lisää Summium® CPQ:sta: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/summium-cpq

Suosittelija:

Kaikki sujui esimerkillisesti ja koko kehitysprosessi eteni selkeästi ja asioista puhuttiin suoraan. Lisäksi projektin kustannusarvio ja aikataulu menivät nappiin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa!

Matti Laurila, Toimitusjohtaja, Ekeri Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Ab Ekeri Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia