Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Strategisen hankinnan ratkaisu Vapolle

ReferenssiSoulCore ja Vapo käynnistivät tammikuussa 2016 strategisen hankinnan ratkaisun toimitusprojektin, kattaen hankintojen, toimittajahallinnan ja sopimushallinnan kokonaisuudet. Toteutettu ratkaisu pohjautuu SoulCoren SoulPro hankinnan hallinnan valmisratkaisuun.

Vapon hankintajohtaja Jani Mökkönen kommentoi projektia ja sen lopputuloksia seuraavasti:

”Toimitusprojekti on ollut positiivinen kokemus, yhteistyö on ollut joustavaa ja asioita on tehty yhteistyössä hyvässä hengessä. Aiemmat kokemukset vastaavista projekteista ovat olleet täysin erilaisia, on ollut kaikenlaista säätämistä ja viivettä, ja projektit ovat työllistäneet täyspäiväisesti. SoulPro-valmisratkaisu toimituksen pohjana oli oikea ja tehokas tapa edetä. Paljon aikaa ja määrittelyresursseja säästyi verraten perinteiseen sovelluskehitykseen. Heti alussa määrittelytyön tukena oli toimiva sovellus, jota hyödynnettiin täysipainoisesti työpajoissa. Muutenkin kaikki tapahtui visuaalisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Tulevat sovelluksen loppukäyttäjät olivat mukana työpajoissa, mikä osaltaan auttaa jo alkuvaiheessa sitouttamaan käyttäjiä ja antaa kaikille vaikutusmahdollisuuksia itse lopputulokseen.

Vapolle SoulCoren hankintatoimen osaaminen oli yksi avainasioita toimittajan valinnassa ratkaisumallin ohella. "Se säästi aikaa ja saimme hyviä vinkkejä. "Konsultti ja asiakas puhuivat samaa kieltä – tämä helpotti kanssakäymistä ja loi luottamusta toteutukseen".

"Uskon tämän ratkaisun myötä näkyvyyden hankintoihin nousevan todella uudelle tasolle".

SoulCoren puolesta projektia kommentoi määrittelystä ja projektista vastaava konsultti Jari Kauppi:

”Vapon projekti on ollut todella mielenkiintoinen ja hieno kokemus kaikin puolin. Se on muun muassa osoittanut todeksi jälleen kerran sen tosiasian, että asiakkaan tiivis ja määrätietoinen osallistuminen aktiivisesti projektin kaikkiin vaiheisiin on yksi avain projektin onnistumiseen. Asiakkaan tulevat loppukäyttäjät otettiin mukaan heti alussa ja he pääsivät vaikuttamaan heille itselleen toteutettavaan sovellukseen jo määrittelyvaiheessa. Niin ikään selkeät hankintatoimen uudistamisen tavoitteet näkyivät koko ajan projektissa ja ovat pitäneet myös järjestelmähankkeen tavoitteet selkeinä alusta loppuun. Projektista jäi kaiken kaikkiaan tosi positiivinen fiilis. Aito yhteistyössä tekeminen ja yhteen hiileen puhaltaminen tuntui ja näkyi projektin alusta loppuun.”

Vapo

Vapo on moderni asiantuntijaorganisaatio, joka toimittaa energia-asiakkailleen turvetta ja puupolttoainetta. Vapo tuottaa myös itse lämpöä ja sähköä näistä paikallisista raaka-aineista. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi muun muassa Kekkilä ja Hasselfors Garden –brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut.

Suosittelija:

“SoulPro-valmisratkaisu toimituksen pohjana oli oikea ja tehokas tapa edetä. Paljon aikaa ja määrittelyresursseja säästyi verraten perinteiseen sovelluskehitykseen. Vapolle toimittajan hankintatoimen osaaminen oli yksi avainasioita ratkaisumallin ohella toimittajan valinnassa. Säästi aikaa ja saimme hyviä vinkkejä. Konsultti ja asiakas puhuivat ”samaa kieltä” – tämä helpotti kanssakäymistä ja loi luottamusta toteutukseen. Uskon tämän ratkaisun myötä näkyvyyden hankintoihin nousevan todella uudelle tasolle”

Jani Mökkönen, hankintajohtaja, Vapo

Pinterest
Referenssin infoboxi
SoulCore Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vapo Oy
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani Mökkönen

Lisätietoja

Yritysprofiili SoulCore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

toimittajahallinta
sopimushallinta
sopimustenhallinta
Hankintajärjestelmät
sourcing
procurement

Siirry yrityksen profiiliin SoulCore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SoulCore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SoulCore - Muita referenssejä

SoulCore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia