Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Starian vastuullisuusraportti 2021

BloggausStarialla vastuullisuusajattelu alkaa ja rakentuu ytimemme, eli henkilöstömme ja asiakkaidemme ympärille. Uskomme, että onnelliset ja hyvinvoivat starialaiset takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Vuoden 2021 aikana olemme työstäneet useita kehityshankkeita, jotka keskittyvät erityisesti siihen, miten voimme jatkaa starialaisten hyvinvoinnin ja kasvun tukemista. Tämän johdosta olemme saavuttaneet entistä korkeamman henkilöstötyytyväisyyden.

Nykyaikaiset ja joustavat työtavat – kaikkialla maailmassa

Vuonna 2021 Starian kasvu jatkui nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Saimme iloksemme toivottaa joukkoomme yli 100 uutta starialaista, jotka toivat mukanaan tiimeihimme paljon uutta tietoa ja taitoa. Vuoden loppuun mennessä työllistimme starialaisia yli 20 eri kansalaisuudesta.

Kulttuurimme kannustaa kaikkia olemaan oma itsensä ja tukemaan toisiaan. Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen viihtyy ja kaikilla on mahdollisuus kasvaa. Käytössämme on nykyaikainen työskentelymalli, joka mahdollistaa joustavan etätyöskentelyn edistäen työ- ja yksityiselämän tasapainoa. New Way of Working -konsepti otettiin käyttöön koko konsernille vuonna 2021, ja tämän konseptin avulla pyrimme lisäämään etätyön ergonomiaa tarjoamalla starialaisille mahdollisuuden hankkia veloituksetta erilaisia työvälineitä kotitoimistoihinsa.

Kestävän kasvun mahdollistaminen yrityksille ja organisaatioille

Missiomme on auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Tunnistamme nopeaan kasvuun liittyvät haasteet, joten haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on kaikki tarvittavat työkalut kansainväliseen laajentumiseen. Haluamme olla asiakkaidemme ykköskumppani heidän kasvumatkallaan, ja uskomme sen onnistuvan rakentamalla pitkäaikaisia ja merkityksellisiä luottamukseen ja läpinäkyvyyteen perustuvia kumppanuuksia.

Me Starialla uskomme, että muutos ja kehitys ovat elintärkeitä tekijöitä kasvun mahdollistamiseksi ja sen jatkumiseksi. Otamme muutoksen vastaan uteliaina ja rohkeasti!

Tutustu Starian vastuullisuusraporttiin, joka sisältää seuraavia aiheita:

  • Katsaus vuoteen 2021
  • Staria lyhyesti
  • Vastuullisuus Starialla
  • Ihmiset ja työyhteisö
  • Vastuullinen hallinto
  • Ympäristö ja yhteiskunta

Avaa raportti tästä

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

vastuullisuus
Staria
vastuullisuusraportti

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia