Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria palkittiin viidennen kerran NetSuite 5-Star -kumppanina

BloggausStaria on jo kahdeksan vuoden ajan ollut merkittävä Oracle NetSuite ERP -ratkaisujen palvelutarjoaja. Voimme tänäkin vuonna iloksemme tiedottaa, että Oracle NetSuite on myöntänyt Starialle arvostetun NetSuite 5-Star Partner Award -tunnustuksen jo viidennen kerran! Tunnustuksen myötä Staria on tänä vuonna jälleen kerran ainoa 5-Star palkittu NetSuite-kumppani Pohjoismaissa.

Globaalia kasvua

Vuosi 2020 oli muutosten vuosi monille ihmisille ja yrityksille. Haastavasta vuodesta huolimatta Staria päätti jatkaa kansainvälistä laajentumistaan ​​ja uudet toimistot avattiin kahteen eri maahan: Norjaan ja Tšekkeihin. Kansainvälinen laajentuminen loi Starialle vankemman perustan Pohjoismaissa ja avasi myös uusia markkinoita Keski- ja Itä-Euroopassa.

Yksi syy 5-Star -tunnustuksen saamiseen on laaja palvelu- ja ratkaisuvalikoima, jota Staria tarjoaa NetSuite-järjestelmän käytön sekä yritysten kasvun tukemiseksi. Haluamme, että asiakkaillamme on yksi kumppani, jonka kautta he voivat saada kaiken tarvitsemansa tuen voidakseen kasvaa ja menestyä. Näitä palveluja ja ratkaisuja ovat esimerkiksi kansainväliset talouspalvelutSuiteApp lokalisointipaketit ja INFlow SuiteApp – ostolaskujen käsittelyratkaisu.

Kiitos kuuluu upeille asiakkaille ja työntekijöille

Starian toimitusjohtaja Juha Tommila on erittäin kiitollinen NetSuite 5-Star -tunnustuksesta. ”Saamamme tunnustus on täysin upeiden asiakkaidemme ja osaavan NetSuite-tiimimme ansiota. On ollut etuoikeus olla osa asiakkaidemme kasvutarinoita”, Tommila kertoo. “Odotamme innolla, että voimme auttaa uusia asiakkaita ympäri maailmaa tulemaan entistä menestyvimmiksi omilla aloillaan”, Tommila lisää.

Lisätietoja:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja, Staria Oyj

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

NetSuite 5-Star Partner
NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite INFlow
NetSuite lokalisoinnit
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
OracleNetSuite
kumppani

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia