Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria palkittiin: NetSuite Partner of the Year – Most New Logos (Western Europe)

BloggausTukeakseen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, Staria on toiminut Oracle NetSuite -ratkaisun palveluntarjoajana viimeiset 10 vuotta. Tarjoamalla oikeat työkalut, osaajat, palvelut ja yhteisen kasvun -ajattelumallin varmistamme, että asiakkaillamme on tulevaisuudenkestävä alusta, joka mahdollistaa kasvun ilman rajoja.

Näiden vuosien aikana Stariasta on tullut yksi Euroopan palkituimmista NetSuite-kumppaneista. 16.3.2023 Oracle NetSuite antoi Starialle NetSuite Partner of the Year - Most new logos (Western Europe) -palkinnon.

Viime vuonna Staria voitti NetSuite Partner of the Year 2021 (EMEA) -palkinnon. Tällä kertaa kilpailu oli erityisen kovaa ja Staria valittiin yhdeksi TOP 3 finalistista.

"Staria on kasvun navigaattori. Tarjoamalla 5-tähden asiakaskokemusta, varmistamme, että asiakkaamme voivat keskittyä hallittuun kasvuun. Tämä palkinto on upeiden asiakkaidemme ja lahjakkaan NetSuite-tiimimme ansiota. Lupaamme asiakkaillemme ettemme koskaan tyydy vähempään – saavutatte tähtitieteellisen edun kanssamme – nyt ja tulevaisuudessa."

- Artti Aurasmaa, Starian toimitusjohtaja

Kasvua ilman rajoja

Starian missiona on auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Tarjoamme asiakkaillemme oikeat työkalut ja palvelut yli 40 maassa ainutlaatuisella one stop -toimitusmallilla. Yli 10 vuoden kokemuksella voimme todeta, että NetSuite on paras liiketoiminta-alusta kansainvälisille kasvuyrityksille.

Starian laaja palveluvalikoima on yksi syy, miksi yritys on palkituin NetSuite-kumppani. Monipuoliset palvelut tukevat yritysten kasvua ja NetSuiten käyttöä. Kasvu on jatkuva matka - yhden kumppanin kautta saat kaiken tuen valmistautuaksesi kasvumatkaan. Palveluihin ja ratkaisuihin kuuluvat muun muassa kansainväliset talouspalvelutNetSuite SuiteApp-lokalisoinnitStariaFlow – ostolaskujen automaatioratkaisu sekä pilvipohjainen BI & Planning -ratkaisu, joka helpottaa liiketoiminnan johtamista dataan perustuen.

Ohjaamme sinut kasvun haasteiden läpi – näyttämällä tien kasvuun ilman rajoja. Lue lisää maailmanluokan NetSuite-palveluistamme tai varaa ilmainen konsultointi.

Starian NetSuite-palkinnot:

  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2022 – Most New Logos (Western Europe)
  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2021 (EMEA)
  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2021 – Most New Logos (Western Europe)
  • NetSuite Solution Provider – Expertise in ERP
  • NetSuite 5-Star Partner 2021, 2020, 2019, 2018 ja 2016
  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2019 (EMEA)
  • Atlas Award, Act Global Be Local 2019
  • NetSuite SuiteCloud International Partner of The Year 2018
  • NetSuite Fastest Growing Partner 2017
  • NetSuite New Customer Revenue 2017 ja 2018.

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

CEO, Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Staria auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Tarjoamme kansainvälisiä taloushallinnon palveluita yli 40 maahan ainutlaatuisella one stop -toimitusmallilla. Starialla on vahva asiantuntemus teknologiajohtoisesta kasvusta – olemme Euroopan johtava NetSuite-kumppani. Euroopan menestyneimpiin kasvuyrityksiin kuuluvat yritykset luottavat Starian palveluihin.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite-kumppani
NetSuite Partner of the Year

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia