Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria on vuoden 2021 NetSuite Partner of the Year

BloggausStaria on toiminut Oracle NetSuite ERP -ratkaisun palveluntarjoajana jo vuodesta 2013 lähtien. Vuosien saatossa Staria on kerännyt lukuisia tunnustuksia työstään NetSuiten parissa ja Staria onkin Pohjoismaiden palkituin NetSuite-kumppani.

NetSuite on jälleen palkinnut Starian vuoden NetSuite-kumppanina. Staria voitti kaksi arvostettua palkintoa: NetSuite Partner of the Year 2021 (EMEA) ja NetSuite Partner of the Year – Most new logos (Western Europe).

“Olen tehnyt yhteistyötä Starian tiimin kanssa vuosia ja olen iloinen siitä upeasta työstä ja tuloksista, joita he saavuttavat jatkuvasti vuosi toisensa jälkeen. Tämä palkinto ei ole tunnustus pelkästään heidän kyvylleen kasvattaa Oracle NetSuiten liiketoimintaa EMEA-alueella, vaan vielä tärkeämpää on osoittaa tunnustusta heidän jatkuvalle omistautumiselleen ​tarjota maailmanluokan tuotteita ja asiakaspalvelua”, kommentoi Chris Norfolk, Senior Director, Oracle NetSuite.

Kaiken kaikkiaan NetSuite on antanut Starialle tunnustusta seuraavin palkinnoin:

  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2021 (EMEA)
  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2021 – Most new logos (Western Europe)
  • NetSuite Solution Provider – Expertise in ERP
  • NetSuite 5-Star Partner 2021, 2020, 2019, 2018 and 2016
  • NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2019 (EMEA)
  • Atlas Award, Act Global Be Local 2019
  • NetSuite SuiteCloud International Partner of The Year 2018
  • NetSuite Fastest Growing Partner 2017
  • NetSuite New Customer Revenue 2017 and 2018.

Tähtäimessä yhä vahvempi kansainvälinen asema

“Tavoitteenamme on vahvistaa Starian kansainvälistä asemaa johtavana NetSuite-palveluntarjoajana. Starian vahva kasvu jatkuu kansainvälisillä markkinoilla ja viemme innolla NetSuite-osaamistamme yhä laajemmille markkinoille”, paljastaa Starian toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

Starian kansainväliset talouspalvelut hyödyntävät alustanaan NetSuitea. Tällä ainutlaatuisella palvelukonseptilla Staria pystyy tarjoamaan talouspalveluita yli 40 maahan. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka tarjoaa näin laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut.

Staria on myös kehittänyt lisäarvoa tuottavia SuiteApp-ratkaisuja ja oheisjärjestelmiä NetSuiteen. INFlow SuiteApp automatisoi yrityksen ostolaskuprosessin NetSuitessa ja NetSuite-lokalisoinnit sisältävät kaiken olennaisen, mitä tarvitaan NetSuiten käyttöönottamiseksi uudessa maassa.

Huippuosaavat NetSuite-konsultit, kansainväliset talouspalvelut ja Starian SuiteApp-ratkaisut muodostavat kokonaisuuden, jonka myötä Starialla on valmiudet auttaa yhä useampaa asiakasta saavuttamaan kansainvälisen kasvun.

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

CEO, Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Starian kansainväliset talouspalvelut ovat saatavilla yli 40 maahan. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön ja Vaaka Partnersin omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite ERP
NetSuite Partner
Oracle NetSuite
NetSuite INFlow
NetSuite lokalisoinnit
NetSuite Partner of the Year
NetSuite-kumppani

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia