Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Smartium löysi Buutin kautta harjoittelijasta uuden jäsenen tiimiinsä

ReferenssiSmartium Oy on suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka tuottaa huippuluokan digitaalisen sisällön ja projektinhallinnan ratkaisuja. Heidän asiakaskohtaisesti räätälöitävät palvelunsa koostuvat mm. workflow-konsultoinnista, hallintajärjestelmien asennus-, isännöinti- ja ylläpitopalveluista sekä jatkuvasta teknisestä tuesta. 

Smartiumin ja Buutin yhteistyö alkoi Buutin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston järjestämästä JavaScript-koulutuksesta, jonka osana koulutukseen osallistunut Jenni valittiin Smartiumille harjoitteluun. Jenni pääsi tositoimiin jo harjoittelun alussa, jolloin pääpaino oli Front End -sovellusten kehittämisessä TypeScriptillä. Harjoittelun edetessä mukaan tuli hiljalleen myös Back End -puolen työtehtäviä ja enemmän itsenäistä työskentelyä.

“Olimme oikein tyytyväisiä. Todella onnistunut rekrytointi.” Esko Viranko, Smartium Oy

Harjoittelujakson jälkeen Smartium päätti rekrytoida Jennin pysyväksi osaksi tiimiään. Nykyään hänen työnkuvaansa kuuluu mm. pluginien ja skriptien kehittäminen projektinhallinta- ja DAM-järjestelmiin. Jenni kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Smartiumilla työskentelyyn, vaihtelevien projektien parissa työskennellessä hän on myös päässyt kehittymään ohjelmistokehittäjänä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buutti Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Smartium Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Buutti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Buutti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buutti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Buutti - Muita referenssejä

Buutti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia