Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Smart Brands Laboratory vauhdittaa kasvua NetSuiten avulla

ReferenssiSmart Brands Laboratory perustettiin vuonna 2018 Liettuassa muuttamaan sähköisen kaupankäynnin tulevaisuutta. Yritys kehittää algoritmipohjaista sähköisen kaupankäynnin alustaa, joka lanseeraa eri brändien tuotteita maailmanlaajuisesti suoraan kuluttajille suunnattujen kanavien ja online-markkinapaikkojen, kuten Amazonin, Shopifyn ja Walmartin kautta. Smart Brands Laboratoryn ratkaisu valmistaa brändejä jatkuvaan kasvuun. Tämä kaikki tehdään yrityksen alustalla, joka sisältää tuotekehityksen, toimitusketjun hallinnan, varastoinnin, brändäyksen ja sisällön sekä myyntikanavien käynnistämisen.

Tänä päivänä Smart Brands Laboratory on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, jolla on valmistus- ja varastointikumppaneita kaikkialla maailmassa. Yrityksen ensisijaiset myyntimarkkinat ovat Yhdysvallat, Kanada ja EU-maat. Heillä on myös kasvavaa myyntiä Australiassa ja Meksikossa ja tulevaisuuden suunnitelmissa on siirtyä Aasian markkinoille.

Kaikkia tytäryhtiöitä hallinnoidaan yhdellä yhtenäisellä liiketoiminta-alustalla

Smart Brands Laboratory on kasvanut nopeasti ja vuonna 2021 saadulla lisärahoituksella yritys tähtää tuotemerkkiportfolion kaksinkertaistamiseen ja myyntitulojen kolminkertaistamiseen. Hallitakseen koko konsernia ja varautuakseen laajaan kasvuun yhtiö etsi yhtenäistä ERP-ratkaisua.

Ennen NetSuitea Smart Brands Laboratory käytti useita erilaisia järjestelmiä eri maissa. NetSuiten avulla yhtiö voi hallinnoida kaikkia nykyisiä ja tulevia tytäryhtiöitään yhdellä yhtenäisellä liiketoiminta-alustalla, mikä muodostaa vahvan pohjan Smart Brands Laboratoryn suunnitteilla oleville käyttöönotoille. Yritys on erittäin avoin ja halukas jakamaan kokemuksiaan digitalisaatiosta muiden verkkokaupan alalla toimivien yritysten kanssa.

Smart Brands Laboratory ERP -tiimin jäsenet kertovat: "Aluksi mietimme muutamia ERP-järjestelmävaihtoehtoja. Kävimme läpi useita demoja eri ERP-järjestelmien ja kumppaneiden kanssa, ja päädyimme lopulta valitsemaan Oracle NetSuiten. Uskoimme, että järjestelmä vaikutti sopivimmalta vaihtoehdolta kaltaisillemme verkkokaupan yrityksille ennakoitavissa olevien kokonaiskustannusten ja lisensoinnin vuoksi. NetSuite on pilvipohjainen ratkaisu, joka helpottaa järjestelmän ylläpitoa ja luo täten mahdollisuuden keskittyä enemmän itse liiketoimintaan. Lisäksi järjestelmä on tunnettu siitä, että se on paras ERP-alusta verkkokaupan alalla toimivien yritysten joukossa ympäri maailmaa. Mikä tärkeintä, NetSuite tarjoaa erittäin tehokkaan konsolidointiratkaisun, jonka avulla yritykset voivat hallita eri tytäryhtiöitä maiden omilla valuutoilla ja verosäännöksillä."

VARAA NETSUITE-DEMO >>>

ERP-projekti toteutettiin tiukassa aikataulussa

Neuvottelut yritysten välillä alkoivat kesällä 2021. Smart Brands Laboratorylla oli ERP-projektilleen tiukka ja erittäin kunnianhimoinen aikataulu, koska he halusivat ottaa järjestelmän käyttöön ennen vuoden 2021 loppua. Staria erottui joukosta paikallisella läsnäolollaan Liettuassa sekä aikaisemmalla kokemuksellaan työskentelystä yritysten kanssa, jotka käyttävät useita eri järjestelmiä useissa maissa. Staria pystyi myös toteuttamaan käyttöönottoprojektin erittäin tiukassa aikataulussa.

"Staria ilmestyi kuvioihin aivan yllättäen, kun yritys otti yhteyttä toimitusjohtajaamme Tomas Unikauskiin", muistelee Ieva Gatulyte, ERP-projektitiimin jäsen ja talousjohtaja. "Keskustelimme tuolloin aktiivisesti muutaman Oracle NetSuite -kumppanin kanssa, joten Starian täytyi päästä nopeasti kartalle nykytilanteesta. Starian osoittama tehokas viestintä teki meihin vaikutuksen alusta alkaen. Toinen Starian valteista oli loistava referenssi yrityksen pitkäaikaiselta kumppanilta ja toiselta liettualaiselta yritykseltä. Tämä rohkaisi meitä oppimaan lisää Stariasta. Lopuksi Starialta löytyi vielä on oma lokalisointipaketti Liettuaan, mistä oli suuri etu valittaessa kumppania ERP-projektiimme."

Sujuva käyttöönottoprojekti

"Koko käyttöönottoprosessi oli erittäin sujuva. Sekä Staria että Smart Brands Laboratory -tiimit kommunikoivat tehokkaasti Slackin kautta päivittäin ja kaikki tapaamiset varattiin muutama viikko etukäteen, jotta kaikilla olisi aikaa valmistautua niihin kunnolla. Näin pystyimme noudattamaan tiukkaa aikataulua, joka meillä oli. Kaiken kaikkiaan koko Starian projektitiimi oli erittäin ammattitaitoinen ja ohjasi meitä osaavasti koko projektin ajan. Työskentelimme yhdessä tiiminä pohtiessamme, mikä ratkaisut toimisivat parhaiten liiketoimintamme kannalta", projektitiimin jäsenet kertovat.

Gatulyte sanoo, että Starian valitseminen NetSuite -käyttöönottokumppaniksi on ollut hyvä kokemus: "Starian aktiivinen viestintä ja ohjaus koko projektin ajan teki meihin todella vaikutuksen. Suosittelen ehdottomasti Stariaa NetSuite-toteutuskumppaniksi muille verkkokauppayrityksille."

Vaikka ensimmäinen käyttöönottovaihe on jo päättynyt, Staria ja Smart Brands Laboratory ovat jatkaneet tiivistä yhteistyötä pienten kehityshankkeiden parissa. "Starian tiimi on aina proaktiivinen, mikä auttaa meitä etenemään sujuvasti eikä pysäytä tärkeitä prosesseja tahollamme", kertoo projektipäällikkö Ieva Urnieziene. "Olemme iloisia siitä, että koko käyttöönottoprosessin ajan aina tähän päivään asti olemme tehneet yhteistyötä saman Starian tiimin kanssa, mikä varmistaa meille vakaan jatkuvuuden ja takaa, että olemme kaikki samalla aaltopituudella."

Mikä todella teki vaikutuksen Stariaan, oli Smart Brands Laboratoryn sitoutuminen projektiin. "ERP-järjestelmän käyttöönotto ja nopeasti kasvavan päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen voi joskus tuntua kuin kahden maratonin juoksemiselta samaan aikaan, varsinkin projekteissa, joissa aika on avaintekijä. Olin todella vaikuttunut Smart Brands Laboratoryn talous- ja IT-tiimien omistautumisesta ja ammattitaidosta sekä heidän sitoutumisestaan projektiin ensimmäisestä päivästä lähtien. Tiimiemme välinen loistava yhteistyö antoi meille mahdollisuuden päästä nopeasti vauhtiin ja tuottaa paljon arvoa projektille", sanoo Ivan Iakovenko, Starian Senior Territory Manager.

Lue lisää asiakastarinoitamme

Suosittelija:

Starian aktiivinen viestintä ja ohjaus koko projektin ajan teki meihin todella vaikutuksen. Suosittelen ehdottomasti Stariaa NetSuite-toteutuskumppaniksi muille verkkokauppayrityksille.

Ieva Gatulyte

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Smart Brands Laboratory

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite-kumppani
Oracle NetSuite
ERP
ERP-käyttöönottoprojektit
Cloud-ERP
Pilvi-ERP
ERP-järjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia