Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SharePoint On-Premises turvaa työympäristön myös jatkossa

BloggausOhjelmistot siirtyvät kovaa vauhtia pilveen, mutta arkaluontoisia tietoja säilyttävälle organisaatiolle pelkkä pilvipalvelu ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Korkeatasoisen tietoturvan ja -suojan varmistamiseksi esimerkiksi terveydenhoito- ja turvallisuusalan organisaatiot sijoittavat usein tietojärjestelmät pilven asemesta omaan tai kumppanin paikalliseen konesaliin.

Pilvisiirtymän kiihtyessä oman SharePointin kohtalo voi mietityttää On-Premises-ratkaisua hyödyntäviä organisaatioita. Onko tukea enää saatavilla jatkossa ja onnistuuko paikallisen järjestelmän käyttö varmasti myös tulevina vuosina?

 

SharePoint On-Premises tarjoaa turvallisen ympäristön sisällölle – pilvipalveluista ei kuitenkaan tarvitse luopua kokonaan

Datan kokonaisvaltainen hallinta käsittelystä säilyttämiseen kuuluu SharePoint On-Premises -ratkaisujen kiistattomiin hyötyihin. Käyttämällä palvelimelle asennettuja ohjelmistoja varmistetaan, että tärkeä digitaalinen omaisuus sijaitsee turvallisesti maan rajojen sisäpuolella.

Microsoft SharePoint On-Premises on erinomainen vaihtoehto organisaatiolle, joka tarvitsee tietoturvallisen ja monikäyttöisen työympäristön sisällönhallintaan. Alustalle voi toteuttaa sisäisiä ja ulkoisia sivustoja kuten intranetejä, extranetejä ja työtiloja, mutta teknologia taipuu hyvin laajasti muuhunkin käyttöön. On-Premises-versiossa mukautusta organisaation tarpeisiin voi tehdä hyvin monipuolisesti.

Omassa ympäristössä toteutettu sisällönhallintaratkaisu ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö organisaatio voisi samanaikaisesti hyödyntää myös pilvipohjaisia työvälineitä arjessaan.

Asiakkaillamme on lähes poikkeuksetta käytössään Microsoft Teams tai muu viestintäratkaisu yhteistä työskentelyä, etäpalavereita ja kommunikointia varten, vaikka SharePoint- ja Office-palvelut olisikin toteutettu paikallisella palvelimella. Monelle organisaatiolle sopivin tapa yhdistää tietoturvan ja tiimityöskentelyn parhaat puolet on hyödyntää sekä paikallisia ja pilvipohjaisia työkaluja.

SharePoint-ympäristön ylläpito on muutakin kuin virheiden korjaamista

Omalle palvelimelle toteutetun tietojärjestelmän suorituskyvyn ja saumattoman toiminnan varmistamiseksi tarvitaan vahvaa osaamista erityisesti ylläpidon ja kehityksen saralla.

Ennakoiva huolto ja tarkistukset sekä säännölliset päivitykset ovat keskeinen osa SharePoint On-Premises -ratkaisun tietoturvallista ylläpitoa. Ylläpito ei siis rajoitu pelkkään virheiden korjaamiseen, vaan se on mahdollisuus optimoida ja vahvistaa ympäristöä kokonaisvaltaisesti.

SharePoint-ympäristön suunnittelussa noudatamme Microsoftin parhaita käytäntöjä, jotta asiakkaan sivusto on oikeiden käyttäjäryhmien saavutettavissa, pysyy ajan tasalla ja vastaa asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin. Tärkeä osa toimivaa sivustoa on myös käyttökokemus, jota voi parantaa paitsi arkea helpottavilla toiminnallisuuksilla myös ulkoasun ilmeen päivityksellä tai sivustorakenteen uudelleenjärjestelyllä.

 

SharePoint On-Premises -tuki jatkuu ainakin heinäkuuhun 2026 asti

Microsoft on ilmoittanut jatkavansa SharePoint-versioiden On-Premises 2016 ja 2019 tukea vuoden 2026 heinäkuuhun asti.

Myös Innofactor on sitoutunut jatkamaan SharePoint On-Premises -ylläpitopalveluaan ratkaisun elinkaaren loppuun asti. SharePoint-tiimimme toteutti vastikään hankkeen, jossa päivitimme asiakkaamme SharePoint 2013 -version vuoden 2019 versioon. Päivityksen myötä asiakkaan SharePoint-tuki jatkuu myös tulevina vuosina ilman keskeytyksiä liiketoimintaan tai ympäristön hallintaan.

Innofactorilla on riveissään lukuisia SharePoint-asiantuntijoita ja kokonainen On-Premises-versioon keskittynyt tiimi, joka on omistautunut asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen.

Yhteenlaskettuna tiimillämme on 60 vuoden kokemus SharePoint-teknologiasta, joten tarvittavaa osaamista löytyy aina toiminnallisuuksien käyttöönotosta viallisten työnkulkujen tai hakutoimintojen korjaamiseen. Emme kuitenkaan tyydy pelkkään tikettien ratkomiseen, vaan haluamme kehittää asiakkaamme SharePoint-ympäristöä tarpeiden mukaiseksi yhdessä asiakkaan omien asiantuntijoiden kanssa.

Tutustu SharePoint-osaamiseemme ja -palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme!

TUTUSTU RATKAISUUN: MICROSOFT SHAREPOINT

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft SharePoint

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia