Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor QualityFirst – Moderni ja skaalautuva johtamis- ja laadunhallintaratkaisu

post_image

TarjontaQualityFirst™ on Innofactorin kehittämä moderni ja skaalautuva johtamis- ja laadunhallintaratkaisu. Se auttaa organisaatioita niiden riskienhallinnassa, työturvallisuuden seurannassa ja kehittämisessä sekä samalla ylläpitää tuotteiden ja palvelujen laatua. QualityFirst tarjoaa syvää tietämystä organisaatioiden toimintojen ja prosessien tehokkuudesta sekä tukee laatutiimejä auditointien suorittamisessa ja laatusertifikaattien hallinnoimisessa.

Tee auditoinneista ja laatujärjestelmien (mm. ISO 9001) hallinnasta vaivatonta

Laatujärjestelmät, kuten ISO 9001, edellyttävät organisaatioilta satojen erilaisten dokumenttien täsmällistä hallintaa. QualityFirst tekee auditointiin valmistautumisesta ja sen suorittamisesta yksinkertaista. QualityFirstin avulla laatujärjestelmään kuuluvien dokumenttien luonti, katselmointi ja päivitys on helppoa ja vaivatonta.

Työohjeet ajan tasalla yhdessä paikassa

QualityFirstin avulla henkilöstösi löytää ajantasaiset työ- ja käyttöohjeet kätevästi yhdestä paikasta esimerkiksi SharePointista ja voit varmistua, että kaikki ovat lukeneet ne ennen työn tai toimenpiteen suorittamista.

Näppärä tapa riskien sekä poikkeamien raportointiin ja seurantaan

QualityFirstin avulla kuka tahansa organisaatiossa voi nopeasti raportoida ongelmista ja poikkeamista tekstin, kuvan, videon tai dokumentin välityksellä. Käyttäjällä on mahdollisuus lisätä havainnon maantieteellinen sijainti, joka tekee seurannasta helppoa ja suoraviivaista. Raportointi tapahtuu sujuvasti näppärän mobiilisovelluksen kautta, jossa käyttäjät voivat ilmoittaa organisaatiolle esimerkiksi ympäristöön, laatuun tai turvallisuuteen liittyvistä poikkeamista.

Yli 20 vuoden kokemus laadunhallinnasta

QualityFirst on moderni ja skaalautuva ratkaisu, jolla on yli 60 000 aktiivista käyttäjää.

Lue lisää QualityFirstistä sivuiltamme, unohtamatta opastamme, jossa kerromme miten selätät johtamis- ja laadunhallintajärjestelmän hankintaprojektin yleisimmät sudenkuopat!

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Innofactor Oyj:n tarjonta

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Lisätietoja

Innofactor Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Innofactor Oyj:n tarjontaa

Innofactor Oyj:n Laatu, turvallisuus ja ympäristö -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia