Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paulus & Co — ruutuvihosta mobiilisovellukseen

ReferenssiPaulus-sovellus helpottaa eläinten omistajien arkea tuomalla hoitoon liittyvät tiedot yhteen paikkaan.

Haaste

Milloin kengittäjä kävikään viimeksi? Joko olisi aika rokottaa hevonen? Ja mihin ihmeeseen on taas hävinnyt se ruutuvihko, johon kaikki tiedot on kirjoitettu? Hevosen omistajalla on paljon muistettavia ja seurattavia asioita. Etenkin kilpahevosen hoidossa saa olla tarkkana, että lääkitysten ja toimenpiteiden varoaikoja noudatetaan huolella. Lisäksi hevosen hyvinvointia halutaan seurata myös esimerkiksi tarkkailemalla painon ja lämpötilan muutoksia.

Kun tietoa pitää etsiä lippusille ja lappusille tehdyistä hätäisistä merkinnöistä, omistajien ja hoitajien voi olla vaikea muodostaa kokonaiskuvaa hevosen terveydestä. Esimerkiksi pitkällä aikavälillä tapahtuvat muutokset hevosen painossa jäävät helposti huomaamatta. Myös eri maissa ja kilpailuissa vallitsevat kilpailusäännöt saattavat hankaloittaa hevosen kisakelpoisuuden selvittämistä.

Ratkaisu

Paulus-sovellus auttaa pitämään kirjaa asioista, jotka ennen olivat paperilappujen ja muistin varassa. Sovellus muun muassa muistuttaa rokotuksista ja eri lääkkeiden varoajoista. Hevosen painon ja lämpötilan muutoksia on helppo seurata kuvaajien avulla. Päiväkirjaan voi kirjata esimerkiksi päivän treenit ja lisätä valokuvia vaikka hoitotapahtumista.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on lokalisoida sovellus erilaisille kohdemarkkinoille. Julkaisunsa jälkeen Paulusta on laajennettu myös muun muassa koirien hoitoon soveltuvaksi.

Lataa sovellus:

App Store 

Google Play

Suosittelija:

"Kävelin Bitfactorille idea päässäni ja pari hahmotelmaa kädessäni. Vastaanotto oli kannustava ja innostunut, ja pian olimmekin jo luomassa uudenlaista tapaa pitää huolta hevosten lääkekirjanpidosta ja hyvinvoinnista. On ollut todella hienoa työskennellä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jonka takana voin seistä."

Heidi Kellokoski-Kiiskinen, Eläinlääkäri & founder

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitfactor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Paulus & Co
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Heikkilä: +358 50 482 1558

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitfactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android
iOS
React Native
Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

käyttökokemussuunnittelu
Digitaalinen käyttökokemus
ux
user experience
palvelumuotoilu
Service Design
user experience design

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Muita referenssejä

Bitfactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia