Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Realia Isännöinti — mutkatonta asiointia

ReferenssiRealia Isännöinti halusi kehittää asiakaskokemustaan ja vahvistaa markkina-asemaansa nykyaikaistamalla palveluitaan. OmaRealia-palvelu kokoaa kaiken asumiseen liittyvän tiedon yhteen paikkaan ja helpottaa asiointia isännöitsijän kanssa.

Haaste

Realia Isännöinti on yksi Suomen suurimpia isännöintitoimistoja. Yritys halusi parantaa asumiseen ja isännöintiin liittyvien prosessien läpinäkyvyyttä. Asumiseen liittyvät asiat hoidettiin aiemmin hajanaisesti eri kanavissa, eivätkä vanhat käytännöt ja palvelut vastanneet enää asiakkaiden tai Realian tarpeisiin.

Ratkaisu

Bitfactor kehitti yhdessä Realia Isännöinnin kanssa OmaRealia-palvelun ensimmäisen version. Palvelu on suunnattu taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. OmaRealiassa voi muun muassa tilata asiakirjoja, kuten isännöitsijätodistuksen, tehdä muutto- tai vikailmoituksen, varata yhteistiloja sekä hallinnoida taloyhtiön kokouksia.

Ensimmäisen vaiheen kohderyhmiksi priorisoitiin hallituksen jäsenet sekä isännöitsijät. Azure-pilvipohjainen palvelu responsiivisella web-käyttöliittymällä mahdollistaa kokousten pidon ja pöytäkirjan allekirjoitukset täysin sähköisesti. Integraatiot kolmannen osapuolen tuotteisiin, kuten esimerkiksi kiinteistöhallinnan toiminnanohjausjärjestelmä Tampuuriin sekä sähköiseen allekirjoituspalveluun, varmistavat saumattoman käyttökokemuksen. Lisäksi eri sidosryhmät näkevät taloyhtiön taloustiedot.

Suosittelija:

"Bitfactorin ammattilaiset auttoivat meitä muodostamaan kattavan tilannekuvan ja löytämään oleelliset kehityskohteet nopeasti. Eri kohderyhmien tarpeet priorisoitiin ja saimme selkeän näkyvyyden siihen, mitä ominaisuuksia missäkin vaiheessa kehitetään. Projektissa oli kriittistä huomioida vanhan ja uuden palvelun rinnakkaiselo ja tämä onnistui saumattomasti Bitfactorin hyvällä arkkitehtuurisuunnitelmalla ja -toteutuksella."

Harri Karjalainen, CIO, Realia Isännöinti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Loihde Factor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Realia Isännöinti
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kari Kujala, Business Development & Sales: +358 45 350 1255 kari.kujala@bitfactor.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Loihde Factor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Azure

Omat tagit

käyttökokemussuunnittelu
palvelumuoitoilu
UX-suunnittelu
UX-design

Siirry yrityksen profiiliin Loihde Factor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Loihde Factor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Loihde Factor - Muita referenssejä

Loihde Factor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia