Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakenteisen sisällöntuotannon ympäristö

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Liikennevirasto


Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Hankintayksikkö päättää itsenäisesti etenemisestä ja tarjouspyynnön sisällöstä saamiensa vastausten perusteella.

Hankinnan kohteena on XML-pohjainen rakenteisen sisällöntuottamisen ympäristö, johon sisältyy alustavien suunnitelmien mukaan kirjoittamisympäristö, rakenteisten yksikköjen (moduulien) hallintatyökalu, sekä mahdollisuus julkaista yksittäisistä moduuleista koostettuja julkaisuja erilaisiin kohteisiin (pdf, html ja mahdollisesti myös myöhemmin kehitettäviin mobiilisovelluksiin). Ympäristön on oltava DITA-standardin mukainen (Darwin Information Typing Architecture). Kyseeseen voi alussa tulla myös ns. Lightweight DITA (LwDITA).

Hankintayksikkö päättää myöhemmin kokonaisuuteen liittyvien teknisten kirjoittajien sekä ja informaatioarkkitehdin kilpailuttamisesta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia