Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rakenteisen sisällöntuotannon ympäristö

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Liikennevirasto


Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Hankintayksikkö päättää itsenäisesti etenemisestä ja tarjouspyynnön sisällöstä saamiensa vastausten perusteella.

Hankinnan kohteena on XML-pohjainen rakenteisen sisällöntuottamisen ympäristö, johon sisältyy alustavien suunnitelmien mukaan kirjoittamisympäristö, rakenteisten yksikköjen (moduulien) hallintatyökalu, sekä mahdollisuus julkaista yksittäisistä moduuleista koostettuja julkaisuja erilaisiin kohteisiin (pdf, html ja mahdollisesti myös myöhemmin kehitettäviin mobiilisovelluksiin). Ympäristön on oltava DITA-standardin mukainen (Darwin Information Typing Architecture). Kyseeseen voi alussa tulla myös ns. Lightweight DITA (LwDITA).

Hankintayksikkö päättää myöhemmin kokonaisuuteen liittyvien teknisten kirjoittajien sekä ja informaatioarkkitehdin kilpailuttamisesta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia