Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PWA ja hakukoneoptimointi

BloggausVerkkokaupan alan yritysten on oltava ajan tasalla uusimpien teknologioiden suhteen pysyäkseen kilpailijoidensa edellä digitaalisilla markkinapaikoilla, joissa kilpailu on kovaa ja asiakkaiden odotukset korkealla. Progressiivisista verkkosovelluksista (PWA, Progressive Web App) on tullut verkkokaupan innovaatio, joka tarjoaa yhdistelmän verkkosivustojen käytettävyyttä ja sovelluksille ominaisia toimintoja. Johtavana digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijana me Vaimolla ymmärrämme, millainen mullistava vaikutus PWA:lla voi olla liiketoimintaasi. Tässä artikkelissa tarkastelemme progressiivisten verkkosovellusten ydintä ja sitä, miksi niistä on tullut välttämättömiä yrityksille jotka tahtovat ennakoida tulevaisuutta varten.

PWA – mistä on kyse?

Progressiivinen verkkosovellus on digitaalisen ekosysteemin ratkaisu, jossa yhdistyvät natiivisovellusten ja perinteisten verkkosivustojen parhaat ominaisuudet. PWA:t ovat tavallisia verkkosovelluksia, jotka on rakennettu web-teknologioiden kuten HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin avulla, mutta ne ovat vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa natiivisovellusten tapaan. Tämän ansiosta PWA:t pystyvät tarjoamaan korkean suorituskyvyn kaikilla alustoilla, yhdellä koodikannalla. Niitä käytetään verkkosivustojen tapaan, mutta ne tarjoavat useita etuja, kuten helpon asennettavuuden, offline-toiminnot ja kyvyn vastaanottaa push-ilmoituksia, minkä ansiosta niitä on lähes mahdoton erottaa natiivisovelluksista.

Lue lisää PWA:sta ja sen ominaisuuksista »

PWA verkkokaupankäynnissä

PWA:n merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi. Ne parantavat merkittävästi sitä, miten yritykset voivat olla yhteydessä asiakkaisiin verkossa. Tässä muutamia syitä, miksi PWA:t ovat niin merkityksellisiä:

  • Tavoittavuus: PWA:t ovat yleisesti saatavilla ilman sovelluskauppojen tai laitteiden asettamia rajoituksia.
  • Sitoutuminen: Hyödyntämällä push-ilmoitusten ja offline-toiminnallisuuden kaltaisia ominaisuuksia PWA:t pitävät käyttäjät yhteydessä ja sitoutuneina brändiisi.
  • Konversiot: PWA:n tarjoama saumaton käyttökokemus johtaa korkeampiin konversioasteisiin. Käyttäjät, jotka nauttivat sivustosi käyttämisestä myös pysyvät todennäköisemmin sivustollasi ja konvertoituvat.

Seuraavasta kappaleesta löydät esimerkkejä siitä, miksi PWA:n käyttö verkkostrategiassasi voi parantaa merkittävästi verkkosivustosi näkyvyyttä ja tehdä siitä keskeisen elementin hakukoneoptimointitoimissasi. Tutustutaan siis seuraavaksi tarkemmin siihen, miten PWA:t voivat vaikuttaa hakukoneoptimointiisi.

 

PWA:n vaikutukset hakukoneoptimointiin

Progressiivisissa verkkosovelluksissa on yrityksille tärkeitä ominaisuuksia ja ne voivat parantaa hakukoneoptimointisi suorituskykyä merkittävästi. Tässä kaksi esimerkkiä PWA:n hyödyistä:

1. Parannettu käyttökokemus 

PWA:t tarjoavat sujuvan, sovelluksen kaltaisen käyttökokemuksen joka tuntuu luonnolliselta ja intuitiiviselta. Tämä parannettu käyttökokemus vähentää bounce rate -prosenttia, jolloin käyttäjät tutustuvat todennäköisemmin sivustosi sisältöön tarkemmin. Se myös pidentää aikaa jonka käyttäjät viettävät sivustollasi, mikä antaa hakukoneille tiedon siitä, että sivustosi on arvokas ja että se tulisi sijoittaa hakutuloksissa korkealle.

2. Mobiiliystävällinen lähestymistapa

Nykypäivän digitaalisella aikakaudella suurin osa internetliikenteestä tulee mobiililaitteista, saavuttaen yli 58 % osuuden maailmanlaajuisesta verkkosivustoliikenteestä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.(1) PWA:t ovat erinomaisia mobiilialustoilla, sillä ne tarjoavat sovelluksen kaltaisen kokemuksen käyttäjien mobiiliselaimissa. Hakukoneet palkitsevat tästä mobiiliystävällisestä lähestymistavasta. Ne priorisoivat mobiilikäyttöön optimoidut sivustot sijoituksissaan ja pitävät niitä helppokäyttöisempinä ja käyttäjäystävällisempinä. Investoimalla PWA:han et ainoastaan optimoi käyttökokemusta, vaan asetat myös sivustosi hakukoneiden kannalta suotuisaan asemaan.

Haluaisitko lukea myös kolmannen esimerkin? Lue koko artikkeli täältä »

 

Vaimon ja Vue Storefrontin tuki

Vue Storefront on täydellinen kumppani yrityksille, jotka haluavat valjastaa PWA:n voiman. Vue Storefront on PWA-keskeinen verkkokauppa-alusta, joka integroituu saumattomasti mihin tahansa backend-järjestelmään. Sen ansiosta yritykset voivat ottaa käyttöönsä vankkoja, skaalautuvia ja ketteriä verkkokaupparatkaisuja, jotka parantavat asiakaspolkua ja tehostavat myyntiä. Vaimo on Vue Storefrontin ylpeä kumppani ja tavoitteemme on yhdessä rakentaa asiakkaillemme parhaat headless– ja composable commerce -ratkaisut.

Progressiiviseen verkkosovellukseen investoiminen ei ole vain digitaalisten trendien mukana pysymistä, vaan myös kilpailijoiden edellä pysymistä. Me Vaimolla luomme innovatiivisia kokemuksia, jotka edistävät verkkokaupan menestystä ja olemme työskennelleet brändien, vähittäiskauppiaiden ja valmistajien kanssa maailmanlaajuisesti. Ota yhteyttä asiantuntijoiden tiimiimme selvittääksesi, kuinka yrityksesi voi hyötyä PWA:sta!

 

Lähteet

1 – The Share of Website Traffic Coming from Mobile Devices – statista.com

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

SEO
hakukoneoptimointi
pwa
progressive web app
verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia