Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvisiirtymä tuo ihmiset yhteen ja tekee julkisten organisaatioiden palveluista ihmislähtöisempiä ja läpinäkyvämpiä

BloggausPilvisiirtymällä on kauaskantoiset vaikutukset, mutta se toteutetaan vaiheittain ja hallitusti. Liikkeelle lähtöä ei siis ole syytä aristella. Kaiken taustalla ovat ihmisten tarpeet - ja halu tulla palvelluksi täsmällisesti ja joustavaksi ajantasaisen tiedon perusteella.

Tähän haluun vastaaminen vaatii tiedon keskittämistä ja turvallista saattamista kunnan tai kaupungin toimintojen käyttöön. Dynastyn yhteydessä tiedon saatavuus Azure-pilvipalvelusta yhdistettynä Microsoftin ratkaisujen tuttuuteen ja sisäänrakennettuun yhteensopivuuteen antaa edellytykset joustavalle ja läpinäkyvälle asianhallinnalle.

Tämä on itsessään ihan kiva juttu, mutta tärkeintä on, että se antaa edellytykset tehdä inhimillisempää hallintoa ja palvelutuotantoa – nyt ja tulevaisuudessa.

Hallittu pilvisiirtymä on luontevaa aloittaa Dynasty 10:stä, sillä askelmerkit siihen löytyvät tälläkin hetkellä. Mahdollisuus siirtymälle Dynasty 10 -päivityksen yhteydessä on siis jo nyt olemassa ilman erillistä aikatauluttamista. Tällä muutoksella saadaan tehtyä konkreettisia toimenpiteitä kohti ihmislähtöistä hallintoa ja palvelutuotantoa, mutta samalla kylvetään siemen paljon pidemmälle tulevaisuuteen jatkuvalle kehitykselle.

Jatka blogin lukemista sivuillamme >>>

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Innofactor Dynasty

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia