Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor® Dynasty – Asianhallintaa käyttäjälähtöisesti

post_image

TarjontaInnofactor® Dynasty Asianhallinta on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus, jonka avulla asiakkaamme toteuttavat mittavatkin tiedonhallintaprosessit. Prosessit ovat helposti muokattavissa eri toimialojen tarpeisiin ja Dynasty sopiikin hyvin niin kunta- kuin valtionhallinnonkin asianhallinnan työkaluksi. Dynastyn päätoiminnot ovat asian- ja asiakirjahallinta, viranhaltija- ja toimielinpäätösten hallinta, sopimushallinta, julkaisupalvelut sekä yhteystietorekisteri.

Avoin ja yhteensopiva

Innofactor Dynasty Asianhallinta on suunniteltu toimimaan saumattomasti osana julkishallinnon työskentelytapoja ja järjestelmiä. Asianhallinnan käyttäjät hyödyntävät vaivattomasti tuttuja Microsoftin tuottavuustyökaluja sekä uusimpia asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmiä, joita organisaatiolla on jo käytössä.

Tuote sisältää joustavia lisätoimintoja kuten sähköisen kokouspalvelun, tiedonohjausjärjestelmän ja sähköisen allekirjoituksen. Innofactor Dynasty 10 Asianhallintaan on helppo integroida myös muut sähköisen asioinnin ja lupahallinnon palvelut ja se täyttää kaikki julkishallinnolle asetetut asiankäsittelyä koskevat vaatimukset.

Mobiili - käytä turvallisesti haluamallasi laitteella

Innofactor Dynasty 10 toimii näppärästi kaikenkokoisilla mobiililaitteilla. Näin käyttäjä voi tehdä tärkeät asianhallinnan työosuudet – kuten sähköiset allekirjoitukset – mistä vain ilman kirjautumista työasemalle.

Johtava suomalainen asianhallinnan ratkaisukokonaisuus, joka on käytössä jo yli 250 organisaatiossa

Innofactor Dynasty on johtava suomalainen asianhallinnan ratkaisukokonaisuus ja SÄHKE2- ja tietosuoja-vaatimukset täyttävä julkishallinnon ratkaisu, joka on käytössä jo yli 250 organisaatiossa.

Tutustu Dynasty 10 Asianhallintaan käyttöliittymäsuunnittelijoidemme Jounin ja Juuson silmin videoltamme ja lue lisää Dynastysta sivuiltamme!

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Innofactor Oyj:n tarjonta

Dokumenttien hallinta

Lisätietoja

Innofactor Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Innofactor Oyj:n tarjontaa

Innofactor Oyj:n Dokumenttien hallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia