Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilvipalvelut yrityksille - ABC-hankintaopas

Bloggaus

Mitä pitää huomioida pilvipalveluiden toimittajaa valitessa? Kuinka varmistat, että liiketoimintasi keskeiset järjestelmät, eli CRM ja ERP, ovat nopeita, käyttövarmoja ja kustannustehokkaita?

Helppous ja kustannustehokkuus ohjaavat käytön pilveen. Palveluiden skaalaaminen on helppoa, maksu käytön mukaan ei sido liikaa pääomia ja perusratkaisut ovat tekniikaltaan toimintavarmoja.

Järjestelmät ovat käyttökoulutuksen jälkeen saman tien kaikkien käyttäjien ulottuvilla, aina ajantasaisina ja yhtenäisinä versioina, käytettävissä kaikilla pöytä- ja mobiililaitteilla.

Vielä tärkeämpää on, kuinka pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa uusia toimintamalleja.

Hyvä lähtökohta on pilvipalveluiden käyttöönottoa suunniteltaessa miettiä, miltä ylipäätään liiketoimintasi näyttäisi, jos se suunniteltaisiin ja rakennettaisiin alusta saakka vuoden 2018 ajattelun, toimintamallien ja välineiden avulla puhtaalta pöydältä?

Huomioi nämä 8 seikkaa, kun valitset pilvipalveluiden toimittajan

1. Luotettavuus ja kokemus
Kaikki asiat tällä kahdeksankohtaisella listalla asiat edellyttävät kokemusta sujuakseen. Kokemus, referenssit ja toimintahistoria tuovat puolestaan luotettavuutta. Onhan palveluntarjoajasi olemassa vielä kahden vuoden kuluttuakin? Onhan hänellä joukko referenssejä, joille voit soittaa ja kysyä kokemuksia?

2. Ratkaisun ominaisuudet

Ostaessasi crm- ja erp-palveluita, tarvitset yrityksesi tilanteeseen sopivan määrän toiminnallisuutta. Ei liian vähän, ei liikaa. Et halua maksaa turhasta, mutta samalla pitää varmistaa, että ratkaisu kasvaa parin lähivuoden todennäköisiin tarpeisiin. Onko kaikki tarpeellinen valmiina vai sovitetaanko ratkaisu yrityksellesi? Arvioi monipuolisesti, sillä ostat aina myös helppokäyttöisyyttä, koulutettavuutta ja tukipalveluita. Pitkä feature-lista ei auta, jos arkisen käytön sujuvuus ja helppous tökkii.

3. Liiketoimintaosaaminen

Hyvä palveluntarjoaja osaa laatia kanssasi kannattavuuslaskelman ja perustella investoinnit. Hyötyjen rinnalle täytyy asettaa ymmärrettävä TCO-laskelma (Total Cost of Ownership) ja katsoa kokonaisuutta; tuottaako tämä investointi enemmän kuin se maksaa? Mistä tuotot tulevat? Entä mitä hyötyjä saadaan, jos ei vain siirretä nykytoimintaa pilveen, vaan suunnitellaan prosessit ylipäätään tehokkaammiksi?

Lue loput askeleet pilvipalveluiden hankintaan blogistamme.

Pinterest
eCraft Oy Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

pilvipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia