Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjaus ERP

post_image

TarjontaMe luotamme pitkällä kokemuksella Microsoft Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmiin – ja niin luottavat asiakkaammekin. Tarjoamamme ERP-järjestelmät ovat Dynamics 365 Finance ja Supply Chain Management (entinen AX) sekä Microsoft Dynamics 365 Business Central (entinen NAV).

Yrityksesi kilpailukyvyn perusta on oikeaan tietoon pohjautuva päätöksenteko ja liiketoimintaprosessien tehokkuus. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla kokoat kaiken liiketoimintatiedon yhteen ja hyödynnät sitä tehokkaasti kaikissa yrityksesi perusprosesseissa. ERP-järjestelmällä ohjaat koko toimitusketjua yhtenäisesti ja läpinäkyvästi. ERP:llä myös automatisoit prosesseja, jolloin resursseja vapautuu tuottavampaan työhön ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ketterät liiketoimintaprosessit helpottavat myös läheistä yhteistyötä ostajiesi ja toimittajiesi kanssa.

Miksi Fellowmind?

KETTERÄ TOIMINTAMALLI

  • Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja helppoa. Kehittämällämme Template-toimitusmallilla ERP-hankkeen aloitus ja käyttöönotto on nopeaa, ketterää ja hallittua. Template-mallimme perustuu ekosysteemiajatteluun, joka luo mahdollisuuden liittää halutut ominaisuudet yrityksesi tarpeiden mukaiseen kokonaisratkaisuun.  

KÄYTTÄJÄLÄHTÖISYYS

  • Tavoitteenamme on aina tehdä loppukäyttäjää parhaiten ja helpoiten palveleva ratkaisu. Asiantuntijoihimme kuuluu mm. UX-suunnittelijoita, palvelumuotoilijoita ja liiketoimintakonsultteja, jotka ratkovat asiakkaidemme haasteet käyttäjälähtöisesti.

TUNNETUT BRÄNDIT LUOTTAVAT OSAAMISEEMME

  • Asiakkainamme on Suomen suurimpia ja arvostetuimpia yrityksiä, jotka uskovat ammattitaitoomme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme tehostaneet ja optimoineet yrityksien toiminnanohjausta jo yli 10 vuoden ajan.

LIIKETOIMINTAYMMÄRRYS

  • Ymmärrämme yrityksesi ydinprosesseja aina myynnista ja ostoista varastonhallintaan, tuotantoon, toimituksiin ja logistiikkaan sekä taloudenhallintaan. Erikoisosaamisemme on yrityksesi kilpailukyvyn vahvistaminen paremman näkemyksen sekä optimoitujen liiketoimintaprosessien keinoin.

YLI 10 VUODEN KOKEMUS

  • Meillä on yli 10 vuoden kokemus asiakkaidemme liiketoimintaa tehostavista digitaalisista ratkaisuista. Toimimme paikallisesti, mutta meillä on myös laaja kansainvälinen organisaatio asiakkaidemme hyödynnettävissä. Olemme kansainvälisesti palkittu Microsoft-kumppani.

VAHVA INTEGRAATIO-OSAAMINEN

  • Ymmärrämme laajoja järjestelmäkokonaisuuksia, joissa toiminnanohjaus on osana. Liitämme toiminnanohjausjärjestelmän osaksi esimerkiksi CRM-järjestelmää, data-, analytiikka- ja Business Intelligence -ratkaisuja, projektinhallintaa tai kenttätyön ohjausta. Toteutamme myös helppokäytettöisiä ja asiakaskohtaisia sovelluksia ja portaaleja. 

Tutustu Fellowmind tarjoamiin ERP-järjestelmiin tarkemmin sivuillamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Fellowmind:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Fellowmind:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fellowmind:n tarjontaa

Fellowmind:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia