Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmän avulla hyödynnät koko asiakastietosi potentiaalin

post_image

TarjontaeCraftin toimittama Microsoft Dynamics 365 auttaa sinua parantamaan myyntisi tuottavuutta ja vapauttaa myyjillesi enemmän aikaa asiakkaiden parissa. CRM-järjestelmä pitää sisällään myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalut, jotka auttavat tehostamaan asiakassuhteiden hallintaa. Optimoi asiakaskokemus asiakkuuden jokaisella tasolla ja kuuntele kohderyhmääsi myös sosiaalisessa mediassa – Microsoft Dynamics 365 tarjoaa työkalut kohderyhmän kokonaisvaltaiseen palvelemiseen ja jalostamiseen tuottaviksi asiakkuuksiksi.

Lue lisää:

  • Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen
  • Suunnittele asiakkuuden seuraavat askeleet ja seuraa menneitä ja suunniteltuja myyntitoimia. Hyödynnä sosiaalisia työkaluja ja lähesty asiakkaitasi oikealla viestillä oikeaan aikaan. Paranna myynnin päätöksentekoa selkeällä tiedon visualisoinnilla ja raporteilla.
  • Markkinoinnin automaatio
  • Hallitse markkinointiaktiviteettiesi resursointia, budjettia, aikataulua ja materiaaleja yhdestä näkymästä. Hyödynnä markkinoinnin automaatiota ja luo monikanavaisia kohdennettuja kampanjoita hyödyntäen sähköpostia, sosiaalista mediaa ja tapahtumia. Mittaa markkinointisi tuloksellisuutta tuottamalla ja kvalifioimalla aktiivisesti uusia liidejä myynnille.
  • Social Engagement
  • Seuraa sosiaalisessa mediassa yrityksesi saamia mainintoja ja tykkäyksiä kootusti yhdestä näkymästä selkeiden raporttien ja graafien avulla.Analysoi sosiaalista dataa ja näe mitkä asiat nousevat trendeinä sosiaalisen median keskusteluissa.Sitouta asiakkaasi tuottamalla monikanavainen asiakaskokemus niin myynnin, markkinoinnin kuin asiakaspalvelun kanavissa.
  • Optimoitu asiakaskokemus
  • Palvele asiakkaitasi saumattomasti niin verkossa, somessa, chat-palvelussa, sähköpostitse, mobiilissa, puhelimitse ja itsepalvelussa. Yksi näkymä, jonka kautta asiakaspalvelijat hallitsevat kaikkia asiakaspalvelun toimintoja sekä ovat yhteydessä tukitoimintoihin. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus itsepalveluun kattavien tukiportaalien, tietopankkien ja reaaliaikaisten tietojen avulla.

Lue lisää eCraftin CRM-järjestelmästä sivuiltamme!

Pinterest
eCraft Oy Ab logo

eCraft Oy Ab:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

eCraft Oy Ab:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta eCraft Oy Ab:n tarjontaa

eCraft Oy Ab:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiNiemi Palvelut tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakaspalveluaan uudella liiketoimintaratkaisulla yhteistyössä eCraftin kanssa

Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys Niemi Palvelut Oy jatkaa pitkään kestänyttä yhteistyötä eCraftin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, +14 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, huollon sovellus, mobiiliapplikaatiot, Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä

Premium

BloggausDigitalisaatiolla ja asiakaslähtöisillä palveluilla kilpailuetua teollisuusyritykselle

Oletko pohtinut, miten voisit valjastaa digitalisaatiosta konkreettista lisäarvoa teollisuusyrityksesi tuotteiden ja palvelujen Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP, Valmistava teollisuus

Premium

BloggausVauhdita yrityksesi liiketoimintaprosesseja automaatiolla – kevyellä RPA-kokeilulla alkuun

Vuoden alku on otollista aikaa aloittaa liiketoiminnan kehittäminen taas uudella innolla ja energialla. Miltä kuulostaisi se, Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, +9 muutaOhjelmistorobotiikka, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, rpa, Microsoft Power Automate

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia