Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmän avulla hyödynnät koko asiakastietosi potentiaalin

post_image

TarjontaeCraftin toimittama Microsoft Dynamics 365 auttaa sinua parantamaan myyntisi tuottavuutta ja vapauttaa myyjillesi enemmän aikaa asiakkaiden parissa. CRM-järjestelmä pitää sisällään myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalut, jotka auttavat tehostamaan asiakassuhteiden hallintaa. Optimoi asiakaskokemus asiakkuuden jokaisella tasolla ja kuuntele kohderyhmääsi myös sosiaalisessa mediassa – Microsoft Dynamics 365 tarjoaa työkalut kohderyhmän kokonaisvaltaiseen palvelemiseen ja jalostamiseen tuottaviksi asiakkuuksiksi.

Lue lisää:

  • Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen
  • Suunnittele asiakkuuden seuraavat askeleet ja seuraa menneitä ja suunniteltuja myyntitoimia. Hyödynnä sosiaalisia työkaluja ja lähesty asiakkaitasi oikealla viestillä oikeaan aikaan. Paranna myynnin päätöksentekoa selkeällä tiedon visualisoinnilla ja raporteilla.
  • Markkinoinnin automaatio
  • Hallitse markkinointiaktiviteettiesi resursointia, budjettia, aikataulua ja materiaaleja yhdestä näkymästä. Hyödynnä markkinoinnin automaatiota ja luo monikanavaisia kohdennettuja kampanjoita hyödyntäen sähköpostia, sosiaalista mediaa ja tapahtumia. Mittaa markkinointisi tuloksellisuutta tuottamalla ja kvalifioimalla aktiivisesti uusia liidejä myynnille.
  • Social Engagement
  • Seuraa sosiaalisessa mediassa yrityksesi saamia mainintoja ja tykkäyksiä kootusti yhdestä näkymästä selkeiden raporttien ja graafien avulla.Analysoi sosiaalista dataa ja näe mitkä asiat nousevat trendeinä sosiaalisen median keskusteluissa.Sitouta asiakkaasi tuottamalla monikanavainen asiakaskokemus niin myynnin, markkinoinnin kuin asiakaspalvelun kanavissa.
  • Optimoitu asiakaskokemus
  • Palvele asiakkaitasi saumattomasti niin verkossa, somessa, chat-palvelussa, sähköpostitse, mobiilissa, puhelimitse ja itsepalvelussa. Yksi näkymä, jonka kautta asiakaspalvelijat hallitsevat kaikkia asiakaspalvelun toimintoja sekä ovat yhteydessä tukitoimintoihin. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus itsepalveluun kattavien tukiportaalien, tietopankkien ja reaaliaikaisten tietojen avulla.

Lue lisää eCraftin CRM-järjestelmästä sivuiltamme!

Pinterest
Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) logo

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n tarjontaa

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia