Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilkahdus toivosta

BloggausElämme vuoden pimeintä aikaa, joka on poikkeuksellisen raskas nyt, kun emme voi hakea normaaliin tapaan iloa ja merkityksellisyyttä ystävien, perheen ja kollegoiden tapaamisista. Onneksi kevät on jo pian täällä ja tuonee tullessaan rokotteen, helpotuksen pandemiaan ja tätä myötä toivon paremmasta.

Vaikka monesti toisin ajattelemme, ihminen on pitkälti tunteiden varassa toimiva eläin. On tärkeää, että pystymme suhtautumaan tulevaisuuteen toiveikkaasti ja rakentamaan sen varaan unelmia, ideoita ja viimein konkreettisempia suunnitelmia ja toimintaa, joilla parempi tulevaisuus luodaan.

Pandemian lisäksi meillä on kosolti muita isoja haasteita. Aika käy vähiin ilmastonmuutoksen ja luonnon monimuotoisuuden ehtymisen kanssa, koska muutoksia ei synny tarvittavalla vauhdilla. Taloudellisista ja sosiaalisista vaikeuksista elävä populismi ja poliittinen epävakaus vaikeuttavat muutosten tekemistä ja tuovat omia synkkiä uhkiaan. Tilannetta ei helpota se, että ihmisten luottamusta eri instituutioihin, mediaan ja digitaaliseen ympäristöön koetellaan eri tavoin.

Toimimattomuus ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Meidän on uskottava siihen, että löydämme ratkaisuja kaikkiin aikamme isoihin ongelmiin. Paljon ratkaisuja löytyy tiedon hyödyntämisestä ja teknologisista innovaatioista, joita kuitenkin pitää soveltaa ihmisen, ympäristön ja talouden näkökulmista kestävällä tavalla. Tässä meillä IT-ammattilaisilla on tärkeä rooli.

Jussi Nissilä

Jussi Nissilä

toimitusjohtaja, TIVIA

Twitter | LinkedIn

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia