Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo-toiminnanohjausjärjestelmällä hallinnoidaan TFiF:in jäsenrekisteriä

ReferenssiJäsenrekisteri liiton toiminnan moottorina

TFiF:in jäsenrekisteriä pyörittää Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä

Ruotsinkielisten diplomi-insinöörien ja arkkitehtien järjestön Tekniska Föreningen i Finlandin (TFiF) noin 4500 jäsentä ovat entistä tyytyväisempiä jäsenpalveluihin. He voivat nyt itse ylläpitää omia jäsentietojaan, etsiä toisiaan sähköisestä jäsenkatalogista verkostoituakseen tai tehdä on-line tilavarauksen. Kaikki tämä tapahtuu Odoo jäsenportaalissa.

Jäsenrekisteri on jokaiselle liitolle, järjestölle, yhdistykselle ja seuralle yksi tärkeimmistä työkaluista. Sen hallinnointi on kuitenkin monelle vähin resurssein toimivalle yhteisölle usein hyvin työlästä. Myös tämän päivän tietosuojavaatimusten täyttäminen voi edellyttää työkalujen ja toimintamallien tarkastamista ja uudistamista.

”Jäsenrekisterimme ei vastannut enää tämän päivän tarpeita ja uudistus oli välttämätöntä”, kertoo TFiF:n IT-projektipäällikkö Annika Nylander. ”Esimerkkinä jäsenlaskutuksemme, jonka pystyimme ennen uudistusta tuottamaan ainoastaan paperilaskutuksena.

”Nyt jäsen saa valita missä muodossa haluaa laskun ja laskutus onnistuu myös e-laskutuksena.”

”Valitsimme toiminnanohjausjärjestelmäksi Odoon, joka on käytössä myös tärkeillä ja läheisillä yhteistyökumppaneillamme TEK:llä (Tekniikan Akateemiset) ja DIFF:llä (ruotsinkieliset insinöörit) Toimintamme ja tarpeemme ovat luonnollisesti samankaltaisia ja yhteistyömme tiivistä.”

”Manuaalista työtä oli paljon ja nyt erilaiset automatisoidut rajapinnat sekä muut automatisoidut toiminnot keventävät työtaakkaamme. Nyt voimme myös olla varmoja, ettei tietoturva tai tietosuoja vaarannu. Tärkein toimintomme laskutuksemme on nyt aivan eri tasolla kuin ennen. Voidaan sanoa, että laskutus taipuu nyt asiakkaan tarpeisiin eikä toisin päin”, iloitsee Nylander.

”Tärkeimmät tavoitteemme uudelle ratkaisulle olivat tehokas laskutus ja modernit, rajapinnat muita yhteistyötoimijoita varten.”

”Toimistoprosessimme on nyt optimoitu tehokkaiksi, manuaalinen työ on vähentynyt merkittävästi, ja näiden seurauksena myös virheet ovat vähentyneet. Meillä on tehokas jäsentietojen hallinta ja ylläpito, rajapinnat, tehokas raportointi, keskitetty tietojen tallentaminen ja jäsenportaali.

Lue koko juttu täältä

Suosittelija:

”Olemme saaneet Odoon avulla onnistuneesti modernisoitua liittomme it-järjestelmät. Sprintit on ollut projektissa todella sitoutunut, ammattitaitoinen ja hyvä kumppani. Asiat etenivät hyvällä tahdilla, erittäin hyvässä hengessä ja olen tuntenut, että meitä on arvostettu ja kuultu, vaikka olemmekin suhteellisen pieni asiakas.”

Annika Nylander

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TFiF -ammattiliitto
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Annika Nylander

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Jäsenrekisteri

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia