Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Odoo on parantanut Spinversen kilpailukykyä

ReferenssiSpinverse on Pohjoismaiden johtava innovaatiokonsultointiyritys, joka on erikoistunut avointen innovaatioekosysteemien kehittämiseen ja niistä syntyvien teknologioiden kaupallistamiseen. SprintIT:n toimittama toiminnanohjausjärjestelmä Odoo mahdollistaa Spinverselle aiempaa sujuvamman projektinhallinnan ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti esimerkiksi Spinversen kilpailukykyyn. 


Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva toiminnanohjausjärjestelmä. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sai alkunsa Spinversen tarpeesta kehittää omaa projektisuunnitteluaan.

– Lähdimme alun perin miettimään, miten kehittäisimme projekti- ja resurssisuunnittelua sekä ylipäänsä ERP:iä. Ensimmäisen selvityksen aikana kuitenkin todettiin, että meidän kannattaisi integroida enemmän toimintoja yhteen, muistelee Spinversellä seniorikonsulttina toimiva Mikko J. Salminen.

Kaikki saman katon alla

Lopulta “saman katon alle” päätettiin yhdistää niin ERP, CRM, HR, markkinointi, rekrytointi kuin tapahtumien järjestäminenkin. Nyt kaikkea tätä voidaan hallinnoida Odoon avulla. Odoon käyttöönotossa ja hallinnoinnissa Spinversen kumppanina toimii SprintIT, joka on tällä hetkellä Suomen ainoa Gold-tason Odoo-partneri.

– Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan, Salminen painottaa.

– Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta pystymme tehokkaasti käymään läpi isonkin määrän hakemuksia ja varmistamaan rekrytointiprosessin laadun, Salminen lisää. 

Tärkeintä yhteistyössä on joustavuus

Spinverselle tärkeintä yhteistyössä on SprintIT:n joustavuus. Tarpeet muuttuvat paljon – välillä on kausia, kun avuntarvetta ei ole lainkaan ja välillä taas on sellaisia kausia, kun apua tarvitaan paljonkin.

– SprintIT on pystynyt vastaamaan hyvin tällaiseen epätasaiseen kuormitukseen, jos niin voi sanoa, Salminen hymyilee.

– Ilman Odoota ja SprintIT:tä meillä olisi täällä tässä vaiheessa varmaankin yksi hallintoihminen lisää, koska projektien määrä ja kompleksisuus ovat kasvaneet. Vanhalla järjestelmällä olisi työlästä pitää tätä firmaa pystyssä, Salminen toteaa. 

Suosittelija:

Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan. Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta pystymme tehokkaasti käymään läpi isonkin määrän hakemuksia ja varmistamaan rekrytointiprosessin laadun. Ilman Odoota ja SprintIT:tä meillä olisi täällä tässä vaiheessa varmaankin yksi hallintoihminen lisää, koska projektien määrä ja kompleksisuus ovat kasvaneet. Vanhalla järjestelmällä olisi työlästä pitää tätä firmaa pystyssä. Mikko J Salminen, seniorikonsultti, Spinverse

Mikko J Salminen

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy

Tiedot

Tilaaja: Spinverse - Innovaatiokonsultointiyritys
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Nestori Törmä

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Markkinointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Open source
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia