Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

ReferenssiMyynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on myynnin ja markkinoinnin alan tiennäyttäjä yhdessä jäsentensä kanssa. Redandblue pääsi uudistamaan MMA:n brändin, kuvamaailman ja verkkopalvelun kokonaisvaltaisesti. Vastaamme myös sivuston jatkokehityksestä.

Uuden visuaalisen ilmeen haluttiin olevan raikas, rohkea, erottuva ja helposti lähestyttävä. Uudistuksessa oli tärkeää puhutella MMA:n jäsenistöä ja luoda sopivan särmikäs ja samaistuttava ilme.Värimaailma rakennettiin erottumaan selkeästi muista kentän toimijoista. Graafisten brändikuvioiden aiheina on jäsenistölle tuttuja, alaan liittyviä elementtejä. Kuvioiden ja kuvitusten pelkistetty ja rosoinen tyyli heijastaa MMA:n aitoa ja samaistuttavaa meininkiä. Ilmeikkyys, lähestyttävyys ja käytettävyys ohjasivat typografisia valintoja. Pääkirjaintyyppien oheen valikoitiin tehostefontti, jonka tussausmainen tyyli täydentää hyvin brändikuvioiden käsinpiirrettyä maailmaa.

Sivuton teknisessä toteutuksessa lähtökohtana oli 15 sivuston multisite -kokonaisuus, joka koostuu pääsivustosta ja jäsenyhdistysten sivustoista. Sivustolle tehtiin räätälöity Lyyti -integraatio tapahtumien osalta. Lisäksi loimme sivuston ylläpitäjille eri käyttäjätasot eli tietyillä tunnuksilla pääsee editoimaan vain tiettyjä sivuston toiminnallisuuksia/sisältöjä. Sivustolle kehitettiin edistynyt lomaketyökalu, joka on integroitu Microsoft Dynamics CRM -järjestelmään. Sisällön tuotannon osalta vanhoilta sivuilta tuotiin uutiset ja blogit massatuontina uudelle sivustolle. Teimme myös sivuston käyttöä ja tiedon löytymistä helpottavan ehdottavan hakutoiminnallisuuden.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Ajankohta: 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia