Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mukaan SUPERFINNS-ohjelmaan!

Bloggaus

Citynomadi valittiin mukaan Kasvu Openin ja Nordean yhteiseen ohjelmaan. Onnistuimme vakuuttamaan juryn siitä, että yrityksellämme on vahva kansainvälistymissuunnitelma.

Kasvu Open -tiedote:


"SUPERFINNS-ohjelmaan hakeneiden kasvuyritysten joukko todisti, että Suomesta löytyy yrityksiä, joilla on kasvutahtoa menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Nordea ja Suomen johtavat pääomasijoittajat valitsivat SUPERFINNS-ohjelmaan yrityksiä, joiden kasvukykyyn he uskovat.

Kasvu Openin ja Nordean SUPERFINNS-ohjelmaan valittiin 29 kasvuyritystä. Hakijayrityksiä oli yhteensä 70. Ohjelman valintakriteerejä olivat muun muassa skaalautuva liiketoimintamalli, näytöt kasvukyvystä ja kunnianhimoiset kansainvälistymistavoitteet. Potentiaaliset menestyjät valitsi Nordean ja Suomen johtavien pääomasijoittajien raati.

Päätimme olla tinkimättä vaatimustasosta ja ottaa mukaan vain sellaisia yrityksiä, joilla uskomme olevan mahdollisuuksia mittaviin läpimurtoihin. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen – 29 kasvunälkäistä yritystä on odotuksiamme suurempi joukko, Nordean Head of Startup &Growth –kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki sanoo.

Uskon, että mukana olevien rautaisten pääomasijoittajien ja Nordean kompetenssit ja verkostot tulevat auttamaan valittuja yrityksiä nousemaan seuraavalle tasolle tämän vuoden aikana. On osaltamme etuoikeutettua olla mukana SUPERFINNS-ohjelmassa tukemassa kasvua, työllisyyttä ja maamme kilpailukykyä."

Lue lisää SUPERFINN-ohjelmasta!

Pinterest
Citynomadi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Citynomadi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Citynomadi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Citynomadi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Citynomadi - Muita referenssejä

Citynomadi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia