Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sairaalan opastus uudelle vuosikymmenelle

ReferenssiUusitussa Oulun yliopistollisen sairaalan opastuksessa pyritään luomaan turvallinen ja havainnollinen mielikuva sairaala-alueesta. Vierailijalle tulee oivallus: 'Hei, tuossahan minä jo olenkin ja oikea sisäänkäynti on kulman takana!'

Laajan alueen 3D-mallien avulla tapahtuva opastus vie yliopistollisen sairaalan arkisen opastuksen huomattavasti konkreettisemmaksi kuin usein nähtyjen pelkistettyjen pohjakarttakuvien 'olet tässä'.

Oulun yliopistollinen sairaala on toteuttanut 3D-kartan sairaala-alueestaan, jotta vuoden vaihteessa voimaan tulevan hyvinvointialueen palveluiden opastus laajalla ja alati muuttuvalla alueella voidaan esittää konkreettisesti ja selkeästi.

Opaskartan hyötynä on havainnollistaa alueella sijaitsevien rakennusten toimintaa, tuoda rakenteilla olevat kohteet esille ja päivittää mahdolliset muutokset esimerkiksi sisäänkäyntien sijaintiin välittömästi.

Kartalla on myös merkittynä lähistön parkkitalot ja parkkipaikat sekä Oulun joukkoliikenteen pysäkkikohtaiset aikataulut. Kartta rajoittuu Oulun yliopistollisen sairaalan alueelle ja toimii nimenomaan palvelutoiminnaltaan rajatulla alueella liikkumisen oppaana Citynomadin filosofian mukaan. Toki sairaalan opastus tukeutuu edelleen tulostettaviin karttoihin, vaikka kännykkäkartassa on etunsa: mahdollisuus oman sijainnin kautta orientoitua sairaala-alueella ja visuaalisuus - rakennukset on helppo tunnistaa kännykässään olevan digitaalisen kaksosen avulla.

Oulun yliopistollisen sairaalan 3D-karttaa kehitetään edelleen, ja kerromme uusista ominaisuuksista syksyn aikana. Sillä välin käyhän tutustumassa 3D-palveluumme osoitteessa Oulun yliopistollinen sairaala --> Karttapalvelut ja valitse CITYNOMADI MAP. Opaskartan 3D-näkymää ohjataan kännykässä haptisesti kahden sormen eleellä zoomaten ja kulkusuuntaa vaihdellen.

Tutustu myös Tampereen yliopistollisen keskussairaalan 3D-opaskarttaan Tampereen yliopistollisen keskussairaalan verkkosivuilla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Citynomadi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oulun yliopistollinen sairaala
Ajankohta: 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Citynomadi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

GPS

Siirry yrityksen profiiliin Citynomadi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Citynomadi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Citynomadi - Muita referenssejä

Citynomadi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia