Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kartta ja AR-kokemus!

BloggausCitynomadi yhdistää AR-sisällön ja kokemuksen paikkatietoon uuden yrityskumppaninsa kanssa. Opuscopen Minsar-sovelluksen yhdistäminen avaa kartalla uusia maailmoja. 

Opuscopen Minsar-sovellukseen on mahdollista luoda kevyesti ja nopeasti kokeilevia AR-maailmoja kustannustehokkaasti. Tämänkaltaiset sovellukset mahdollistavat AR:n arkisen ja monipuolisen hyötykäytön lisääntymisen. Citynomadi on ensimmäisiä paikkatiedon palveluiden tarjoajia maailmassa, joka toteuttaa AR-sisällön muiden medioiden rinnalle. 

Paikkatiedon ja AR:n yhdistämistä pääsevät ensimmäisenä kokeilemaan ja kehittämään Turun kaupungin perusopetuksen ala-ja yläkoulujen oppilaat. Luokat toteuttavat Urheilupuiston alueelle pelillisiä oppimispolkuja, jossa yhtenä elementtinä tulee olemaan oppilaiden luomat AR-sisällöt. Toteutus on valmis huhtikuun loppuun mennessä ja oppilaat pääsevät 6Aika-projektin aikana sekä osallistumaan oppimispolkujen sisällön toteutukseen, toteuttamaan pelillisyyttä ja AR-sisältöä mutta erityisesti pelaamaan toistensa tekemät oppimispolut. Oppimispolut suunnitellaan opetussuunnitelman mukaisiksi, ja opettajat ovat projektissa mukana nimenomaan pedagogisina asiantuntijoina, eivät IT-tuen roolissa. Digitaalisuus on oppilaille tuttua, ja he ratkaisevat mahdolliset ongelmat omatoimisesti, Citynomadin tuella. 

Turun 6Aika-projektin nopean kokeilun tavoitteena on tarjota kokeilualusta uuden teknologisen työkalun käyttöön kouluille, Citynomadin tavoite on löytää AR:lle mielekäs käyttö karttakäyttöliittymässä ja Opuscopen tavoitteena on laajentaa AR-sovellus arkipäiväiseen karttakäyttöliittymäkäyttöön. 

Turun 6Aika-projektin tuloksista tiedotetaan projektin päättymisen jälkeen hankkeen somekanavilla ja nettisivuilla (oppimisenuusiaika.fi) sekä Citynomadin ja Minsarin projektin etenemisestä julkaistaan video osoitteessa 

youtube.com/citynomadi

#Nomadi #AR #lisättytodellisuus #Minsar #6Aika #Turku#Oppimisenuusiaika #Opuscope #paikkatieto

Pinterest
Citynomadi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Citynomadi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Lisätty todellisuus ja VR
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Koulutusala
Media
Rakentaminen
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

AR
GIS
GPS
IoT
indoor

Siirry yrityksen profiiliin Citynomadi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Citynomadi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Citynomadi - Muita referenssejä

Citynomadi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia