Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joulutorille turvallisuus huomioiden

BloggausPerinteinen Tampereen Joulutori saa tämä vuonna tukea turvallisuuteen ja saavutettavuuteen paitsi suunnittelun, myös vierailijoille tarjottavan hybridin tapahtumakartan kautta.

Se on suunniteltu yhdessä SURE-projektin, Tampereen kaupungin ja Event Companyn kesken ja toteuttaa Citynomadin tapahtumakartoista keräämää kokemusta: kartta on selkeä, informatiivinen ja paikantava.

SURE-projekti on painottunut tapahtumien elämyksellisyyden ja toteutuksen turvallisuuden kehittämiseen, nimensä mukaisesti: SURE - Smart Urban Security and Event Resilience project.

Joulutorin tapahtumakartta on tarjolla kaikille vierailijoille, mutta etenkin Joulutorille vierailua suunnitteleville tapahtuman omilla sivuilla osoitteessa ja on kätevästi käytettävissä web-sovelluksessa:

https://tampereenjoulutori.fi/tampereen-joulutorin-kartta/

Karttaa voi käyttää oman kännykän web-selaimen kautta ja myös maksuttoman Nomadi-sovelluksen kautta. osoitteessa on myös lyhyt ohje sovelluksen käyttöön. Nomadi-sovelluksessa oma sijainti helpottaa Joulutorilla vierailua. Löydät kartan Nomadi-sovelluksessa #Joulutori. Mikäli Nomadi ei ole vielä tuttu, ota app.citynomadi.com ja lataa maksuton sovellus!

Lataa maksuton Nomadi-sovellus sovelluskaupastasi, pääset sinne nopeasti osoitteella app.citynomadi.com ja hae #joulutori. Kartalla näet sijaintisi.

Oma sijainti helpottaa hahmottamaan palveluiden, kuten kartalle asetettujen saattoliikenteen, kohtauspaikan ja infomökin löytymistä.

Kartalla esitetään Joulutorin kauppiaiden ja käsityöläisten sijainti, tarjonta, yhteystiedot ja linkit näiden web-kauppoihin. Tämä mahdollistaa myös virtuaalisen vierailun Joulutorilla.

Saapumisen helpottamiseksi Hämeenkadun alueen lähimpien bussipysäkkien ja niillä pysähtyvien linjojen sekä aikataulujen reaaliaikaisuus on varmistettu Nyssen avoimen rajapinnan yhdistämisellä.

Joulutorin Tapahtumakartan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen sekä saavutettavuuteen. SURE-projektin puitteissa Tapahtumakarttaa on rakennettu tapahtumien saavutettavuuden ja turvallisuuden kävijävaatimusten kautta, joita on ollut laatimassa projektissa toimiva erityisryhmien edustajista koostuva työryhmä. Tällaisia ovat mm. levähdyspaikat, Inva-WC-tilat ja selkeä sisäänkäyntien ja poistumisteiden esittäminen.

Myös koronavirus-tilanteen huomioiminen ja paras mahdollinen elämyksellisyys on pyritty tuomaan esille.

#joulutori #jouluherkut #käsityöt #korut #leivonnaiset #kakku #karkit #lahjat #joulupukki #joulukuusi #saavutettavuus #turvallisuus #helppokulkuisuus #fyysinenetäisyys #ensiapu #info #kohtaamispaikka #saattoliikenne #Nysse #bussiaikataulut #offline

Pinterest
Citynomadi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Citynomadi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Sidosryhmä
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

GPS
integraatio
Kokonaisturvallisuus
saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Citynomadi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Citynomadi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Citynomadi - Muita referenssejä

Citynomadi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia