Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MOOMIN CHARACTERS VALITSI VAIMON, VOYADON JA SITOON TARJOAMAAN ASIAKKAILLEEN SAUMATTOMAN ASIAKASKOKEMUKSEN

BloggausMuumit ovat valloittaneet miljoonien ihmisten sydämet jo yli 70 vuoden ajan ja ovat yksi tunnetuimmista brändeistä maailmassa.

2000-luvun alkupuolelta lähtien Muumi-liiketoiminta on ollut suurta ja ​​faneja on ympäri maailmaa. Viimeisten kahdeksan vuoden ajan viralliset Muumi-verkkokaupat ovat toimineet yhdessä kivijalkakauppojen kanssa – ja nyt ne ovat sulautuneet.

Tarve luoda entistä syvällisempiä, intuitiivisempia ja yhdistettyjä kokemuksia faneilleen ja asiakkailleen, Moomin Characters on mullistanut IT-arkkitehtuurinsa integroimalla parhaat tuotetiedonhallinta-, lojaliteetti- ja POS-järjestelmät.

Moomin käyttää Sitoon pilvipohjaista kassajärjestelmää, Vaimoa integroimaan PIM-ratkaisunsa ja Voyadoa CRM-tarjoajana. Kaikki kolme järjestelmää integroituvat saumattomasti reaaliajassa tarjotakseen vertaansa vailla olevan asiakaskokemuksen Muumi-asiakkaille.

“Brändinä meille on erittäin tärkeää hallita omaa vähittäiskauppaa, koska se luo faneille fyysisen paikan, jossa olla vuorovaikutuksessa brändin kanssa ja haluamme heidän saavan samanlaisen kokemuksen riippumatta siitä, tekevätkö he ostoksia verkossa vai virallisissa myymälöissämme”, sanoo Jonas Forth, Head of Digital, Moomin Characters ja Managing Director, All Things Commerce.

'“Luomme yhden kokonaisuuden, joka palvelee faneja ja asiakkaita mahdollisimman hyvin. Vanhat vähittäiskaupan järjestelmämme toimivat siiloina datan ja tuotteiden toimittamisen osalta. Uuden kokoonpanon avulla kokoamme kaiken yhteen, joten meillä on yksi yhtenäinen syöte, joka tuo tiedot kaikkiin järjestelmiin (Shopify, Sitoo ja Voyado) ja minne tahansa muualle, missä sitä tarvitsemme. Tämä auttaa yksinkertaistamaan työtä myymälöissä ja luomaan entistä parempia kokemuksia Muumi-faneille.”

Moomin valitsi parhaat järjestelmät, joilla on vahvat rajapinnat, plug-and-play -ominaisuudet ja helppo skaalautuvuus. Moomin haluaa siirtyä hybridipop-up- ja verkkokauppamalliin nykyisten fyysisten myymälöidensä tueksi, ja he tarvitsevat ratkaisuja, jotka kasvaisivat liiketoiminnan mukana, ovat joustavia sekä nopeita ja helppoja toteuttaa.

“Aikaisemmin työskentelimme yksinkertaisten ja raskaiden järjestelmien kanssa, joilla oli heikot rajapinnat, eivätkä ne toimineet hyvin keskenään. Lisäksi ne olivat PC-pohjaisia, eivät tarjonneet läpinäkyvyyttä toimintaan ja niillä oli heikko tuki. Meillä on nyt ratkaisuja, jotka on helppo asentaa ja käyttää. Ne antavat myymäläpäälliköille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kävellä kaupoissa ja olla yhteydessä asiakkaisiin eri tavalla – eivätkä he ole enää kytkettyjä kassapäätteeseen.”

Mattias Eriksson, VP Strategic Accounts, Voyado, sanoo: “Olemme ylpeitä siitä, että olemme vauhdittamassa tämän fantastisen brändin globaalia matkaa. Kukapa ei ole kasvanut tämän valkoisen peikon kanssa. Erityisen jännittävää on hyödyntää yrityksen valtavaa potentiaalia keskittymällä asiakaspolkuun ja tekemällä siitä personoidun kaikissa kosketuspisteissä parhaan infrastruktuurin avulla.”

Moomin halusi myös luoda perustavanlaisen ratkaisun liiketoiminnan nopeaan ja tehokkaaseen laajentamiseen uusille myynti- ja markkinointikanaville globaaleilla markkinoilla. Siirtyäkseen pois tuotteiden siiloutuneen hallinnan useissa Shopify Plus ja POS -järjestelmissä, he halusivat keskitetyn ratkaisun tuotetiedon hallintaan. Tähän ongelmaan ratkaisuksi Vaimo toi Akeneon.

Vaimo Finland Oy:n maajohtaja Marko Rytkönen toteaa: ”Kaikki tuotetiedot hallitaan nyt yhdessä keskitetyssä PIM-järjestelmässä, josta tiedot voidaan julkaista kaikkiin myynti- ja markkinointikanaviin. Siirtyminen siiloista ja tuotetietojen tehottomasta hallinnoinnista “rikasta kerran, julkaise kaikkialla” -menetelmään, auttaa Moominia toimimaan tuotetiedonhallinnassaan tehokkaasti, laajentamaan liiketoimintaansa nopeasti uusiin globaaleihin myynti- ja markkinointikanaviin sekä lisäämään myyntiä.”

Sitoon Co-founder ja CEO Jens Levin lisää: “Moomin otti vastaan ​​erittäin kunnianhimoisen projektin, ja heidän lähestymistapansa on ehdottomasti oikea. Tarinankerronta on heidän kivijalkamyymälöidensä ytimessä, missä fanien kokemus on kaikki kaikessa. Tehostamalla kaupankäynnin yhtenäisyyttä, he voivat nyt luoda asiakkaalle saman kokemuksen kaikissa kosketuspisteissä. Olemme iloisia voidessamme olla tällä matkalla yhdessä heidän kanssaan.”

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
B2C-verkkokauppa
verkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokaupparatkaisu
loyalty
kassajärjestelmä
omnikanavaisuus

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia