Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP-järjestelmästä on kasvanut korvaamaton työkaveri markkinajohtaja FX Airguns:lle

Video

Monitor ERP-järjestelmästä on kasvanut korvaamaton työkaveri markkinajohtaja FX Airguns:lle

FX Airguns:n tekninen johtaja (CTO) Johan Axelsson kertoo yhteisestä matkasta Monitorin kanssa ja siitä, kuinka he ovat onnistuneet viemään tuotantonsa seuraavalle tasolle.

Lue artikkeli: https://www.monitorerp.com/fi/news/news/fx-airguns/


"Olemme onnistuneet tehostamaan koko tuotantoketjuamme vaihtaessamme vanhan ERP-järjestelmämme Monitoriin. Vaihdon myötä työntekijöidemme tuottavuus on kasvanut huomattavasti. Myös kyselyjen määrä on vähentynyt. Voimme suunnitella ja järjestää tuotantoa ennennäkemättömällä tavalla ja tehokas tuotannonohjaus on valtava etu", sanoo Axelsson.

Axelsson kiittelee saumatonta tiedonkulkua. Yksi napin painallus myyntikonttorissa saa koko tuotantoketjun liikkeelle

"Samalla hetkellä, kun saamme tilauksen, jokainen työntekijä tietää, mitä pitää tehdä", sanoo Axelsson. "Sanoisin, että Monitor on yksi tärkeimmistä työntekijöistämme. Se on ainut työntekijämme, joka saa yhä enemmän vastuuta, kun kasvamme. Mitä suuremmaksi kasvamme, sitä tärkeämmäksi Monitor tulee meille. Voimme jatkaa toimintamme kehittämistä, eikä meidän tarvitse huolehtia siitä, että ERP-järjestelmämme olisi kasvun esteenä. Monitor on aina valmis auttamaan meitä.”
Lue lisää: Tavoitteena olla maailman ekologisin huonekaluvalmistaja – onnistuu oikeiden kumppanien

MONITOR -toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelussa on huomioitu valmistavan teollisuuden yritysten erityistarpeet. Se sisältää vakiona kaikki tarpeelliset toiminnot: tuotanto, osto, myynti, varasto, työajanseuranta ja laskenta.

Haluaisitko lisätietoja? Tarvitset vain 30 minuuttia aikaa, tietokoneen sekä verkkoyhteyden. Esittely on täysin maksuton. Jossa asiantuntijamme kertoo, miten yrityksesi voi hyötyä MONITORista ja tietenkin vastaa kysymyksiisi.

https://www.monitorerp.com/fi/varaa-maksuton-verkkoesittely

Monitor ERP System - valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

Tuotanto-moduuli

Tuotanto-moduuli on MONITORin sydän. Järjestelmä on optimoitu nimenomaan tuotantoa ja tuotannonsuunnittelua silmällä pitäen. Täällä voit luoda tuoterakenteita, tehdä tärkeitä laskelmia ja rekisteröidä rahaa tuottavia tuotantotilauksia.


Osto-moduuli

Osto-moduuli tukee kaikkia ostoprosessejanne tarjouspyynnöistä ostoreskontraan. Tänne voit rekisteröidä toimittajanne, hallita toimittajasuhteita (SRM), tehdä tarjouspyyntöjä, luoda ostotilauksia, seurata, kirjata saapumisia, luoda lavalappuja ja suorittaa vastaanottotarkastuksia.


Myynti-moduuli

Myynti-moduuli vastaa tavaroidenne ja palvelujenne asettamiin tarpeisiin läpi koko myyntiprosessin. Saat apua asiakkaiden ja mahdollisten tulevien asiakkaiden hallintaan, tarjouksiin ja myyntitilauksiin, toimituksiin, laskutukseen, tilastojen tekemiseen ja seurantaan, myyntireskontraan sekä likviditeettiennusteiden luomiseen.


Varasto-moduuli

Varasto-moduuli tarjoaa tehokkaat ja luotettavat tarvesuunnittelutoiminnot. Täältä näet, mitä varastossa on ja mikä varaston arvo on. Saat käyttöösi myös huippuluokan jäljitettävyystoiminnot. Täällä voit hoitaa myös asioita ja tehdä varastolaskelmia.


Työajanseuranta-moduuli

Täällä hoidat kaiken työaikaan liittyvän: työajan ja töiden leimaukset, palkkaperusteet ja yksityiskohtaisen suunnittelun toiminnot, työajat ym.


Laskenta-moduuli

Laskennasta löydät kaikki kirjanpidon toiminnot: tilien hallinnan, automaattitiliöinnit/-jaot, jaksotukset, juoksevan kirjanpidon, raportit ja seurannat sekä kauden ja vuoden vaihdot. Moduuli sisältää myös Projektilaskennan.

Lisää uutisia: Monitor G5 äänestettiin parhaaksi ERP-järjestelmäksi Ruotsissa

VARAA ESITTELYReferenssejä:

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Monitor ERP
tuotannonohjaus Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia