Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä hyötyä KaupunkiAppis voi tarjota kaupungin asukkaille ja turisteille

BloggausKaupungin palveluiden ja niistä saatavan tiedon löydettävyys on varmasti yksi suurimmista KaupunkiAppiksen käytöstä saatavista hyödyistä kaupungin asukkaille ja turisteille. Tarjottava sovellus on maksuton ja ladattavissa sekä Android- että iOS-puhelimille, joten asukkaiden ja turistien on helppo ladata se puhelimeensa. Sovelluksen käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa. Omien mieltymysten mukaisesti järjesteltävän aloitusnäkymän kautta käyttäjä pääsee nopeasti käsiksi palveluiden lisäksi muun muassa reittioppaaseen, tapahtumiin ja tärkeisiin tiedotteisiin.

Palvelut helposti saatavilla KaupunkiAppiksessa

Yksi toimiva mobiilisovellus voi oikein hyödynnettynä edistää kaupungin asukkaiden ja turistien sitouttamista sekä kaupungin että paikallisten yritysten palveluiden käyttämiseen. Siitä saadaan hyötyjä kaikille osapuolille. Sovelluksen käyttäjät saavat lisäarvoa tiedon, palveluiden ja muun muassa paikallisten yritysten etujen löydettävyydestä yhdestä kätevästä digitaalisesta palvelusta.

Tärkein lähtökohta koko KaupunkiAppikselle on sen käyttäjät. Käyttäjiä ei siis sovi unohtaa, kun suunnitellaan ja käyttöönotetaan uutta KaupunkiAppiksen-tapaista palvelua kuntaan tai kaupunkiin. KaupunkiAppis voi tavoittaa laajankin käyttäjäjoukon, joten käyttäjille on tarjottava helppokäyttöisyyttä, vaivattomuutta ja lisäarvoa monella eri tavalla. Esimerkkinä Tampereen KaupunkiAppis Tampere.Finland-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjilleen muun muassa:

Toimivan kaupunkisovelluksen hyödyt joka päiväisessä käytössä

KaupunkiAppis on todettu käytössä toimivaksi kaupunkisovellukseksi juuri Tampereella. Siellä Tampere.Finland-mobiilisovellusta on ladattu jo yli 80 000 kertaa ja muun muassa siitä löytyvän Joukkoliikenne-osion toiminnallisuudet on koettu hyödyllisiksi. Reittioppaasta löytyvä reaaliaikainen liikenneseuranta on todella kätevä apu paljon joukkoliikennettä hyödyntävälle, kun voi reaaliajassa katsoa, missä oma bussi on tulossa.

Vaikuttamisen toiminnallisuus luo sekä kaupungille että sen asukkaille tavan olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa kaupungin asioihin liittyen ja asukkaat voidaan osallistaa päätöksentekoon. Voisiko olla parempaa tapaa tässä ajassa antaa vaikkapa paikkasidonnaista palautetta kaupungille tai osallistua kaupungin tuottamaan kyselyyn kuin kätevä mobiilisovellus, jonka jokainen voi ladata puhelimeensa?

Kesäkuussa 2019 toimitusjohtajamme Tuomas Kumpula kommentoi Ite Wikin artikkelissa seuraavasti: "Kaupunkilaisten osallistaminen päätöksentekoon helpottuu, kun appikseen tulee mahdollisuus kyselyjen kautta ottaa kantaa kaupungin asioihin."  Tuo kyselytoiminnallisuus KaupunkiAppiksesta tänä päivänä löytyykin jo ja sitä suosittelemme jokaiselle kaupungille tai kunnalle. Viethän siis vinkkiä kaupunkisi päättäjille KaupunkiAppiksesta ja kätevästä vaikuttamisen toiminnallisuudesta.

KaupunkiAppiksen kehitys ei pysähdy, vaan suorastaan kiihtyy, mitä enemmän kaupunkeja ja kuntia saadaan mukaan. Tampereen lisäksi KaupunkiAppis on tulossa Joensuuhun ja Siilinjärvelle pian tämän vuoden puolella.

Lue artikkelistamme, mitä asukkaille ja turisteille hyödyllistä KaupunkiAppikseen on tulossa lähiaikoina.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hion Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Node.js
React Native

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kaupunkiappis
Yhteiskehittäminen
osallistaminen
Reittiopas

Siirry yrityksen profiiliin Hion Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hion Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Hion Digital - Muita referenssejä

Hion Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia