Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Räätälöidyt mobiilisovellukset tarpeidenne mukaan

post_image

TarjontaMeillä on intohimo tehdä hyviä sovelluksia ja olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Erikoistumme React Native -toteutuksiin, johon olemme kehittäneet raudanlujan ammattitaidon jo useamman vuoden ajan. Laadukkaan koodauksen keskiössä on avoimen lähdekoodin komponenttien hyödyntäminen ja standardien noudattaminen.

Kymmenen vuoden kokemus mobiilisovelluksista

Asiakkaitamme on ollut mm. 20th Century Fox, Nike, Audi, BMW, Piaget, Captain Morgan sekä lukuisat suomalaiset yritykset ja julkiset tahot.

Sovelluksen pitää koukuttaa käyttämään

Voimme toteuttaa sovelluksen suoraan ideasta tai auttaa sen suunnittelussa ja designissa. Ammattitaitoinen tiimimme osaa luotsata hankkeen keskittymällä oleelliseen ja rakentamalla sovellusta osa kerrallaan.

Mikä React Native?

React Native on kehys natiivisovellusten toteuttamiseen mobiililaitteille. Se on huikean tehokas ja suorituskykyinen alusta, jonka avulla voidaan toteuttaa mobiilisovellukset merkittävästi kustannustehokkaammin yhteisestä koodipohjasta iOS ja Android laitteille. Olemme erikoistuneet React Native -sovelluksiin ja miten sen avulla saadaan näyttäviä, offline-kykyisiä ja natiivisuorituskyvyn omaavia appeja.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Hion Digital Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Hion Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Hion Digital Oy:n tarjontaa

Hion Digital Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Hion Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia