Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Räätälöidyt mobiilisovellutkset tarpeidenne mukaan

post_image

TarjontaMeillä on intohimo tehdä hyviä sovelluksia ja olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Erikoistumme React Native -toteutuksiin, johon olemme kehittäneet raudanlujan ammattitaidon jo useamman vuoden ajan. Laadukkaan koodauksen keskiössä on avoimen lähdekoodin komponenttien hyödyntäminen ja standardien noudattaminen.

Kymmenen vuoden kokemus mobiilisovelluksista

Asiakkaitamme on ollut mm. 20th Century Fox, Nike, Audi, BMW, Piaget, Captain Morgan sekä lukuisat suomalaiset yritykset ja julkiset tahot.

Sovelluksen pitää koukuttaa käyttämään

Voimme toteuttaa sovelluksen suoraan ideasta tai auttaa sen suunnittelussa ja designissa. Ammattitaitoinen tiimimme osaa luotsata hankkeen keskittymällä oleelliseen ja rakentamalla sovellusta osa kerrallaan.

Mikä React Native?

React Native on kehys natiivisovellusten toteuttamiseen mobiililaitteille. Se on huikean tehokas ja suorituskykyinen alusta, jonka avulla voidaan toteuttaa mobiilisovellukset merkittävästi kustannustehokkaammin yhteisestä koodipohjasta iOS ja Android laitteille. Olemme erikoistuneet React Native -sovelluksiin ja miten sen avulla saadaan näyttäviä, offline-kykyisiä ja natiivisuorituskyvyn omaavia appeja.

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia