Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

UI/UX-suunnittelu - Service Lab

post_image

TarjontaGeniem tarjoaa asiantuntijaosaamista ohjelmistojen ja verkkosivustojen UI- ja UX-suunnitteluun.

Siihen olemme kehittäneet oman palvelun nimeltään Service Lab, joka antaa uusia näkökulmia asiakasyrityksen tuottamaan asiakaskokemukseen, sisäisiin prosesseihin sekä digitalisaation mahdollisuuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Sen sijaan, että aloitetaan kehitystyö epämääräisillä dokumenteilla ja lukemattomien iteraatiokierrosten jälkeen todetaan, ettei idea toimikaan – Service Lab perustuu työpajamuotoiseen työhön, jossa yhdessä ideoimme, luonnostelemme ja arvioimme erilaisia ratkaisuja. Syntyneistä ideoista ja luonnoksista luomme interaktiivisen prototyypin, jota testataan oikeilla asiakkailla.

Varsinaisen kehitysvaiheen alkaessa voidaan keskittyä yksityiskohtien hiomiseen, sillä idean tiedetään jo toimivan -> säästyy aikaa ja rahaa.

Service Lab on riskitön ja kustannustehokas menetelmä kehittää digitaalisia palveluja, ratkaista ongelmia asiakaslähtöisesti sekä löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Referenssitoteutuksia:

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiVaasan seudun uusi verkkopalvelu

Uudistimme Vaasan seudun sivuston projektissa, jossa yhdistettiin samalla neljä eri sivustoa yhdeksi. Ennen Vaasan kaupungin, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, +14 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Open source, WordPress, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Toteutustyö, digitaalinen palvelumuotoilu, tapahtumakalenteri, Kuntasivusto, UX-suunnittelu, Käytettävyys, saavutettavuus, käyttäjätestaus

Premium

BloggausTunnelmia ensimmäisestä WordCamp Nordic -konferenssista – mitä jäi käteen?

Olimme ensimmäisessä yhteispohjoismaisessa WordPress-tapahtumassa mukana sekä sponsorina että osallistujina. N. 600 Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaWebkehitys, WordPress, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, enterprisewordpress, wordcamp

Premium

ReferenssiTampere.Finland -mobiilisovellus

Tampere.Finland -appis tarjoaa kokoelman kaupungin palveluita yhdestä appiksesta. Ytimessä on toimiva julkisen liikenteen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Node.js, React, React Native, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ohjelmisto- ja pilvikehityspalveluiden markkinaselvitys - ketkä kasvattivat liikevaihtoaan eniten Suomessa?
Miten Postin lakko vaikuttaa yritystoimintaan - Sähköinen laskutus takaa tulovirran kun posti ei kulje
Konversio-optimoinnilla pyritään lisäämään verkkosivujen konversiota

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia