Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Minska - verkkokauppa ja hyvinvointimedia

ReferenssiMinska on hyvinvointimedia, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ilmaston ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta hyviin valintoihin. Elämme ilmastonmuutoksen kannalta kriittistä aikaa. Muutos lähtee yksilöistä. Ihmisillä, jotka voivat hyvin, on voimaa luoda muutosta ja levittää hyvää ympärilleen. Siksi Minska kannustaa lukijoitaan siirtymään kasvipohjaiseen ruokaan ja innostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

redandblue auttoi Minskan käynnistämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla verkkopalvelun käyttöliittymän, ulkoasun ja vastaamalla teknisestä kehityksestä. Meille projektiin osallistuminen oli kunniatehtävä.

Palvelu toimii uutismediana ja reseptipalveluna, josta voi myös ostaa koulutuksia. Minskasta rakennettiin helppokäyttöinen ja luokseen kutsuva palvelu, josta löytää helposti tarvitsemansa.

Visuaalisesta ilmeestä toivottiin kansanomaista, mutta raikasta. Kasviruoka ja terveellisempi elämä ei ole enää marginaali-ilmiöitä vaan valtavistaa, joten myös graafisen ilmeen toivottiin puhuttelevan mahdollisimman suurta osaa väestöstä – myös kehä kolmosen ulkopuolella.

Teknisesti palvelu rakennettiin räätälöitynä WordPress-toteutuksena. Palveluun asennettiin myös WooCommerce -verkkokauppalisäosa mahdollistamana kurssimaksamisen.

Koska Minska on aktiivinen mediapalvelu, ylläpidon helppokäyttöisyyteen ja muokattavuuteen panostettiin erityisesti. Uusien reseptien ja artikkeleiden julkaisu on nopeaa ja vaivatonta.

Yhteistyö jatkuu palvelun kehittämisenä myös jatkossa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Minska
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia