Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi NetSuite on oiva valinta palveluyrityksille?

BloggausPalvelu- tai projektialalla toimivalle yritykselle on tärkeää investoida liiketoiminta-alustaan, joka mukautuu muutoksiin helposti ja tuo läpinäkyvyyttä koko liiketoimintaan. Alustan on kyettävä käsittelemään monimutkaisia projektimalleja, resurssiallokaatioita ja vaihtelevia laskutusmalleja sekä oltava helposti integroitavissa muihin ohjelmistoihin, kuten CRM-, Issue Tracking- tai työajanseurantajärjestelmiin.

NetSuitessa on sisäänrakennettuna alan parhaita käytäntöjä, jotka yhdessä mukautettavien ominaisuuksien ja toimintojen kanssa virtaviivaistavat kokonaisia liiketoiminnan prosesseja alusta loppuun asti. NetSuite tukee kaikenkokoisia palvelu- ja projektialan yrityksiä – olipa yrityksessä käytettävissä sitten 10 tai 20 000 resurssia.

NetSuiten 6 tärkeintä ominaisuutta palveluyrityksille

1. Projektinhallinta ja kirjanpito

NetSuiten kyky hallinnoida projekteja mahdollistaa projektipäälliköiden ja henkilöstön välisen tehokkaan yhteistyön sekä reaaliaikaisen projektin tilan tarkastelun koko projektin ajan. Projektiin liittyvät toimet voidaan suunnitella ja esittää visuaalisesti, ja niiden edistymistä voidaan seurata reaaliajassa. Näin projektipäälliköllä on jatkuvasti selkeä käsitys projektin tilanteesta ja hän voi proaktiivisesti pyrkiä tunnistamaan ja ratkomaan mahdollisia ongelmia.

Yhdistämällä projektin aktiviteetit yrityksen talouteen, varmistetaan täsmällinen kirjanpito ja laskutus koko projektin elinkaaren ajan sekä virtaviivaistetaan aika- ja kuluhallintaa, joten laaja kannattavuusraportointi on mahdollista.

2. Resurssienhallinta

Resurssienhallinnan ansiosta projektipäälliköt voivat parantaa projektin tuottoprosenttia, optimoida työvoiman käyttöä ja lisätä asiakastyytyväisyyttä varmistamalla, että projekteissa työskentelevät juuri oikeat henkilöt. NetSuiten avulla projektipäälliköt voivat tehdä resurssisuunnittelua ja resurssien allokointia graafisia työkaluja käyttäen. Myös henkilöstötarpeiden ennustaminen on mahdollista, sillä NetSuitessa resurssien käyttöä voidaan tarkastella reaaliaikaisesti.

3. Taloushallinto

NetSuite tarjoaa palvelu- ja projektiyrityksille kattavat taloushallinnon toiminnot, jotka integroituvat back-office-, myynti- ja projektin toteutusprosessiin. Se auttaa tekemään kuukauden katkot nopeammin säännönmukaisuudesta tai huolellisuudesta tinkimättä, lisää kassavirtaa integroidun quote-to-order-to-cash-prosessin avulla ja automatisoi projektituloutusprosessin. Olennaiset mittarit ja data nähdään reaaliajassa mukautettavilla dashbordeilla, ja manuaalisesta raportoinnista johtuvien virheiden riski on merkittävästi pienentynyt.

4. Aika- ja kuluraportointi

NetSuite tarjoaa joustavan ja mukautettavan aika- ja kuluraportointitoiminnon, jolla käyttäjä tekee aika- ja kuluraportointia nopeasti ja helposti. Tietyille projekteille suunnitellut ja kirjatut tunnit esitetään selkeästi ja visuaalisesti reaaliajassa, ja järjestelmä lähettää vastuussa oleville hyväksyjille tarvittavia ilmoituksia ja muistutuksia.

5. Laskutus

NetSuiten laskutustoiminnolla voidaan automatisoida monimutkaiset rutiinit, jotka liittyvät sopimus- ja tilauslaskutukseen, kertalaskutukseen, aika- ja materiaaliperusteiseen laskutukseen, projektin virstanpylväiden saavuttamiseen tai kiinteähintaisten projektien laskutukseen. Tapahtumat ja projektit ovat yhdessä yhdistetty saumattomasti kirjanpitoon, ja tuloja hallitaan tarkasti alan standardien mukaisesti.

6. Asiakkuuksien hallinta (CRM)

NetSuite CRM tarjoaa reaaliaikaisen, täyden 360 asteen näkymän asiakkaisiisi ja varmistaa sujuvan tiedonkulun koko asiakkuuden elinkaaren ajan – aina liidistä arviointivaiheeseen, tarjoukseen, myyntitilaukseen, toimitukseen, sopimuksen uusimiseen, lisämyyntiin ja tukeen asti. Yhteystietojen ja aktiviteettien hallinnan avulla voidaan seurata asiakasvuorovaikutuksia yksityiskohtaisesti ja tunnistaa mahdollisuuksia jatkokontaktointiin. NetSuite CRM:ssä on myös markkinointiautomaatio-ominaisuus, jolla pidetään asiakkaat ajan tasalla uutisista ja tarjouksista.

Palveluyrityksen NetSuite-kokemuksia

Dovre Group on kansainvälinen suomessa perustettu projektihenkilöstöä ja projektinhallinnan konsultointipalveluita tarjoava yhtiö. Yhtiön toimistoja on 6 maassa ja projekteja toteutetaan yli 20 maassa. Koska Dovre Groupilla oli tarve lisätä liiketoiminnan läpinäkyvyyttä ja se halusi päästä helpommin yrityksen talouteen käsiksi, se päätti ottaa NetSuiten käyttöön vuonna 2016.

Dovre Group valitsi NetSuiten, koska se on helppokäyttöinen liiketoiminta-alusta, joka takasi tarkkuutta yrityksen talouteen. Eri maiden taloushallinto ja palkanlaskenta oli mahdollista yhdistää yhteen järjestelmään ja NetSuiten käyttöönoton jälkeen Dovre Groupin raportointi on helpottunut ja liiketoiminnan läpinäkyvyys on lisääntynyt. Esimerkiksi reaaliaikaiseen kirjanpitoon päästään käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta.

>>> LUE DOVRE GROUPIN ASIAKASTARINA

"NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita." - Heidi Karlsson, CFO, Dovre Group

Haluaisitko tietää lisää? Lisätietoja sivullamme NetSuite palveluliiketoimintaan tai ota meihin yhteyttä!

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
palveluliiketoiminta
Palvelujen toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia