Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MIKÄ ON PWA?

BloggausPWA (Progressive Web Application) teknologian avulla tehostat sivustoasi ja annat yrityksellesi mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita monilla uusilla tavoilla. Mutta mikä on PWA ja miten yrityksesi voi hyötyä siitä?

 

JOHDANTO PWA:HAN

PWA auttaa yrityksiä rakentamaan verkkosovelluksia, jotka näyttävät ja tuntuvat natiivi mobiilisovelluksilta, mutta käyttävät verkkotekniikoita, kuten JavaScript, HTML ja CSS. Ne ovat äärimmäisen nopeita, ne voidaan lisätä älypuhelimen aloitusnäyttöön, niillä voidaan lähettää push-ilmoituksia ja niitä voi välimuistin tehokkaan hyödyntämisen ansiosta käyttää myös offline-tilassa.

PWA käynnistyy normaalina verkkosivuna selaimessa ja käyttäjän selatessa sivua hän saa kehotuksen lisätä verkkosivu puhelimen aloitusnäyttöön. Kun käyttäjä on hyväksynyt pyynnön, PWA näkyy puhelimen aloitusnäytössä muiden sovellusten tapaan. Ulkoisesti se myös näyttää samalta kuin muut sovellukset ja voi tarvittaessa piilottaa selaimen käyttöliittymän (esim. hakupalkin) kokonaan.

 

MOBIILIVERKKOKAUPPA JA PWA

Tärkeä syy PWA:n kasvavaan merkitykseen on, että mobiililiikenne on ylittänyt muun verkkoliikenteen. Konversiot ovat edelleen pienempiä mobiilikaupassa, mutta ne ovat kasvaneet ajan myötä. Esimerkiksi vuonna 2020 mobiilikonversiot kasvoivat Black Friday -viikolla 47% vuositasolla ja kattoivat 39% kaikista konversioista. On selvää, että mobiilikauppa on tullut jäädäkseen.

Käyttäjät kuitenkin muuttavat mobiiliostoskäyttäytymistään. Sovellusten käyttö vähenee, ja globaalisti 53% ostajista käyttää jälleenmyyjän mobiilisivustoa sovelluksen sijaan. Kuluttajat haluavat parhaan kokemuksen mobiililaitteella suoraan selaimesta ​​lataamatta sovellusta, mikä nopeuttaa siirtymistä PWA:an.

 

PWA:N LIIKETOIMINTAEDUT

 

NYKYAIKAINEN ASIAKASKOKEMUS

Modernit asiakkaat eivät halua etsiä ja ladata sovelluksia. He eivät myöskään pidä hitaista latausajoista. PWA ratkaisee molemmat ongelmat paremmin kuin natiivisovellus. Lisäksi PWA mahdollistaa offline-ominaisuudet ja paremman tuen sivuston käytölle heikoilla internet-yhteyksillä. Jos asiakas menettää internet-yhteytensä kassalla, hän voi silti käyttää verkkosivustoa ja sivu tallentaa hänen tietonsa. Kun yhteys on palannut, PWA lähettää asiakkaalle muistutuksen jatkaa ostoprosessia palaamalla kassalle.

 

TAVOITETTAVUUS

Mobiiliyleisö on kasvanut viime vuosina. Nykyään Google Chromella on miljardi mobiilikäyttäjää verrattuna 400 miljoonaan käyttäjään vuonna 2016. Comscoren raportin mukaan mobiiliverkon kattavuus on 2,5 kertaa suurempi kuin sovellusten, kun otetaan huomioon 1000 suosituinta sivustoa ja sovellusta.

 

ASIAKASHANKINTA

Mobiilisovelluksia on edelleen vaikea löytää verkkosivustoihin verrattuna. Tästä syystä verkko voittaa alkuperäiset sovellukset halvemmilla käyttäjien hankintakustannuksilla. Paremmalla saavutettavuudella ja helpolla käyttöönotolla, PWA houkuttelee enemmän käyttäjiä halvemmalla.

 

KONVERSIO

PWA auttaa viemään sivuston seuraavalle tasolle ja lisäämään konversiota. Esimerkiksi Flipkart toi markkinoille PWA:nsa Flipkart-liten. Heidän mukaansa konversioaste kasvoi 70% pienemmillä hankintakustannuksilla. Jopa heikoilla yhteyksillä PWA parantaa konversiota.

 

7 FAKTAA PWA:STA

  1. PWA:lla on yksi koodikanta kaikille alustoille.
  2. PWA:lla on pääsy useimpiin mobiililaitteiden ominaisuuksiin.
  3. PWA voi lähettää push-ilmoituksia.
  4. PWA:n käyttöliittymä toimii responsiivisena verkkosivustona tai kuin mobiilisovelluksena käyttäjän laitteesta riippuen.
  5. PWA:ta ei tarvitse ladata tai asentaa – riittää, että vierailet verkkosivustolla.
  6. PWA käyttää selaimen sisäistä välimuistia ja tallennustilaa, jotta se toimisi kunnolla heikolla Internet-yhteydellä tai jopa offline-tilassa.
  7. PWA:n avulla voidaan tavoittaa enemmän ihmisiä verrattuna natiivisovelluksiin ja hyötyä hakukoneoptimoinnista.

PWA antaa mahdollisuuden ottaa käyttöön parhaat tekniset ratkaisut nopeasti ja parantaa näin asiakaskokemusta.

Asiakaskokemukseen panostaminen on nykyaikaa: asiakaskokemuksen parantaminen kasvattaa konversiota. Vaimo auttaa mittaamaan asiakaskokemustasi asiakaskokemusanalyysillä.

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
Vaimo
Vaimo Finland
pwa

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia