Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mannerheimin lastensuojeluliitolle kilpailutettiin nykyaikainen ja tarkoituksenmukainen jäsenrekisteri – ”tosi hyvä fiilis jäi ja syntyi luottamus Rubiciin”

ReferenssiMannerheimin lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä järjestö, jolla on yli 80.000 henkilöjäsentä. Aktiivisella järjestöllä oli ilmennyt tarve uudistaa järjestön yli kymmenen vuotta vanha jäsenrekisteri, jotta se voisi tarjota jäsenilleen palveluita entistä paremmin.

MLL:n hallintojohtaja Stina Stavén ja järjestötyön suunnittelija Sinikka Veijola ovat erittäin tyytyväisiä Rubicilta saamaansa tukeen.

”Tarvitsimme jäsenrekisterin kilpailutusta ja hankintaa varten konsultin, koska emme itse tienneet mitä on markkinoilla ja mitä eri järjestelmät maksavat”, Stina Stavén kertoo. ”Kysyimme järjestökollegoilta vinkkejä hyvistä kilpailutuskonsulteista ja sitä kautta tuli esiin Rubicin nimi”, Stavén jatkaa.

Huolellinen tarvekartoitus on tärkeää järjestelmien onnistuneen hankinnan kannalta. ”Rubic osasi kuunnella todella hyvin meidän tarpeitamme ja osasi sovittaa yhteen meidän tarpeemme ja markkinoilla olevat ratkaisut”, Sinikka Veijola toteaa tyytyväisenä. ”Rubicin ansiosta saimme käytyä kaikki hankinnan kannalta olennaiset asiat läpi ja saimme tarjouksesta kattavan ja sitä kautta oikean hinnan hankinnalle”, Veijola sanoo.

Stina Stavén ja Sinikka Veijola suosittelevat mielellään Rubicia vastaaviin projekteihin. ”Ilman muuta suosittelen ja olen jo suositellutkin!”, Stavén huudahtaa. ”Kaiken kaikkiaan hirveän hyvin sujui kaikki. Koskaan ei tullut sellaista oloa, että ei ymmärtäisi tai että ei tulisi kuulluksi. Ja välillä oli jopa hauskaa”, Veijola säestää naurahtaen.

Rubicin ja MLL:n yhteistyö jatkuu jälkiseurantapalavereilla, joissa varmistetaan, että jäsenrekisterin käyttöönotto on sujunut ongelmitta.

Artikkelikuva: MLL/Matti Matikainen.

Rubic HR Finland on riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto, joka kuuluu Iodata Oy -konserniin yhdessä Lanka Creative Oy:n ja Fabula Productions Oy:n kanssa. #järjestelmäarki  

Suosittelija:

Rubic osasi kuunnella todella hyvin meidän tarpeitamme ja osasi sovittaa yhteen meidän tarpeemme ja markkinoilla olevat ratkaisut.

Sinikka Veijola, järjestötyön suunnittelija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mannerheimin lastensuojeluliitto
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Crm
crm-hankinta
CRM-konsultti
crm konsultointi
Jäsenrekisteri

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia