Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Leapwork käyttää kaikkien yhtiöidensä konsolidointiin NetSuitea

ReferenssiLeapwork perustettiin vuonna 2015 Kööpenhaminassa, Tanskassa. Yrityksen testiautomaatioalusta lanseerattiin vuonna 2017, ja sitä käyttää nykyään yli 300 asiakasta ympäri maailmaa. Leapworkin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja sillä on seitsemän muuta toimistoa Yhdysvalloissa (San Francisco, Boston), Euroopassa (Lontoo, Pariisi, Frankfurt, Amsterdam) ja Aasiassa (Gurgaon). Vuonna 2021 Leapwork keräsi 62 miljoonaa dollaria Tanskan historian suurimmalla B-sarjan rahoituskierroksella, mikä sijoitti yrityksen tukevasti Soonicorn-yritysten joukkoon.

Leapwork tarjoaa visuaalisen, koodittoman prosessiautomaatioalustan, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa, ylläpitää ja skaalata automaatiovirtoja testi- ja prosessiautomaatiota varten. Koodittomuus viittaa siihen, että alustan käyttämiseen ei tarvita lainkaan koodausosaamista, mikä tekee siitä helppokäyttöisen vaatimatta aikaisempaa käyttökokemusta tai koodaustaitoja.

NetSuite oli paras ratkaisu Leapworkin tarpeisiin

Leapwork halusi nykyaikaisen ja skaalautuvan ERP-järjestelmän, joka voisi tukea kaikkia yrityksen yhtiöitä ja tarjota yhden tiedonlähteen tilinpäätökselle, jolloin yritys voi tehdä päätöksiä luotettavan datan perusteella. Tärkeää oli myös, että järjestelmä voidaan integroida nykyisiin avainjärjestelmiin ja että se skaalautuu Leapworkin kanssa aina IPO-vaiheeseen asti. Kuitenkin tärkeimmät valintakriteerit juonsivat juurensa pilvipohjaisen järjestelmän tarpeesta – järjestelmän haluttiin yhdistävän kaikki Leapwork Groupin yhtiöt saumattomasti helpottaen samalla konsolidointia.

NetSuite erottautui kilpailijoistaan olemalla parempi Leapworkin eri yhtiöiden konsolidoinnissa, samalla integroituen hyvin heidän myynnin ja talouden teknologiapaketteihin. "Olen käyttänyt NetSuitea ja tehnyt NetSuite-käyttöönottoja aiemmissa yrityksissäni, sillä se skaalautuu hyvin organisaation mukana ja on oikea ratkaisu scale-up-vaiheesta aina exit-vaiheeseen asti, mahdollisesti pidemmällekin hinnoittelun ollessa hyvä tällaisille organisaatioille”, sanoo Andras Viktor Mecser, Leapworkin talousjohtaja.

"Yrityksemme on käyttänyt raportoinnissa paikallisia Excel-taulukoita aiempien järjestelmien riittämättömyyden vuoksi. Siirtymällä NetSuiteen odotamme integroivamme kaikki pilvipohjaiset järjestelmämme NetSuiteen, jolloin järjestelmästä tulee kaiken tiedon keskipiste. Tästä syystä odotamme raportointimme tehokkuuden ja tarkkuuden lisääntyvän, koska meillä tulee olemaan pääsy reaaliaikaisiin raportteihin suoraan NetSuitesta", sanoo Aske Bjørner, Leapworkin Finance Transformation Manager.

VARAA NETSUITE-DEMO >>>

Luotto johtavaan pohjoismaiseen NetSuite-kumppaniin

Staria esitteli NetSuiten Leapworkille, ja kun tuli aika valita kumppani tulevalle toteutukselle, Staria oli luonnollinen valinta. Oli kuitenkin myös muita syitä, jotka tekivät Stariasta oikean valinnan Leapworkille: "Staria oli ihanteellinen valinta projektiin, sillä se on johtava pohjoismainen NetSuite-kumppani, jolla on sivuliikkeitä useimmissa maissa, joissa Leapworkilla on tällä hetkellä toimintaa", Bjørner kertoo. "Staria erottui muista ehdokkaista myös käytännönläheisyydellään, jonka vahvistimme heidän aiemmilta asiakkailtaan", hän jatkaa.

"Odotan tätä projektia innolla, useastakin syystä", sanoo Starian International Growth Director Jimmy Löfström ja jatkaa: "Ensinnäkin, teemme jälleen yhteistyötä nopeasti kasvavan asiakkaan kanssa, jolla on pääkonttori Tanskassa, mikä peilautuu hyvin tavoitteeseemme olla enemmän läsnä kyseisellä markkina-alueella, sillä näemme Tanskassa olevan paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia. Toiseksi on hyvin selvää, että Leapwork-tiimi on omistautunut ja erittäin ammattimainen. Juuri sellaisen tiimin kanssa odotamme innolla työskentelyä ja vahvan kumppanuuden rakentamista."

"Lopuksi, projektitiimissä on mukana ihmisiä, joilla on jo kokemusta NetSuiten käyttöönotosta muiden kumppaneiden kanssa. Siksi odotan, että pääsemme todistamaan Starian olevan paras NetSuite-kumppani, jonka kanssa he ovat koskaan työskennelleet. Toivon, että Leapwork allekirjoittaa tämän toteamuksen sen jälkeen, kun projekti on saatu päätökseen ja koko tiimimme lähtee mukaan projektiin sama tavoite mielessään!”, Löfström päättää.

NetSuiten lisäksi Leapwork ottaa käyttöön myös INFlow SuiteAppin ja Staria Bankingin.

Suosittelija:

Staria oli ihanteellinen valinta projektiin, sillä se on johtava pohjoismainen NetSuite-kumppani, jolla on sivuliikkeitä useimmissa maissa, joissa Leapworkilla on tällä hetkellä toimintaa. Staria erottui muista ehdokkaista myös käytännönläheisyydellään, jonka vahvistimme heidän aiemmilta asiakkailtaan.

A ske Bjørner, Finance Transformation Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Leapwork
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jimmy Löfström

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite INFlow
NetSuite SuiteApp
Cloud-ERP
Pilvi-ERP
ERP
ERP käyttöönotto
ERP-järjestelmä
ERP-käyttöönottoprojektit
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
NetSuite Partner
NetSuite-kumppani
netsuite-konsultti
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
NetSuite-käyttöönotto
Staria Banking

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia