Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuusi valmistavan teollisuuden haastetta ja mahdollisuutta vuodelle 2021

BloggausKaikki merkit viittaavat siihen, että maailman digitalisoituminen kiihtyy kuluvana vuonna entisestään. Emme ole vielä selvinneet pandemiasta, ja kun poikkeustila lopulta päättyy, emme todennäköisesti enää palaa samaan tilanteeseen, josta lähdimme. Valmistavalle teollisuudelle tämä tarjoaa niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin.

1. Online-yhteistyö

Tällä hetkellä meneillään oleva siirtymä perustuu osin käytännön syihin. Nykyinen kriisitila hankaloittaa monia asioita, jotka tehtiin ennen yhdessä. Esimerkiksi innovointi ja luovuus ovat perinteisesti olleet riippuvaisia ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Tämän vuorovaikutuksen onnistumisen kannalta on olennaista, että osapuolet ymmärtävät toisiaan. On videoneuvotteluita, virtuaalisia tapahtumia työpaikan ulkopuolella, virtuaalisia päiväpalavereita... Meidän on siis mahdollista tavata toisiamme säännöllisesti, mutta fyysinen etäisyys ja siihen liittyvä nonverbaalisen viestinnän puute johtavat usein siihen, että tapaamiset ovat vähemmän innostavia ja osallistavia. Myös

Scrum kärsii, sillä monet tämän ketterän kehitysmenetelmän elementeistä perustuvat siihen, että osallistujat ovat samassa tilassa.

Toisaalta verkossa tapahtuvaan yhteistyöhön on tarjolla yhä enemmän vaihtoehtoja. Esimerkiksi Microsoft Teamsin Breakout Rooms -ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokouksen osallistujat väliaikaisesti pienempiin ryhmiin. Tämä helpottaa aivoriihien pitämistä strategiakokouksissa. Myös webinaarien työkalut, kuten virtuaaliset tussitaulut ja miellekarttatyökalut, kehittyvät jatkuvasti. Ne auttavat jäsentämään vuorovaikutusta ja etsimään ratkaisuja yhdessä.

Mikään virtuaalisista vaihtoehdoista ei kuitenkaan täysin korvaa henkilökohtaisia tapaamisia. Teknologian tarjoamat ratkaisut eivät koskaan ole täydellisiä, ja verkkoyhteistyö tuo mukanaan omat ongelmansa ja haasteensa. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että oikeanlaisilla työkaluilla ja halulla kokeilla ja oppia pääsee jo pitkälle.

Lue loput valmistavan teollisuuden mahdollisuudet ja haasteet blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Power Apps

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia