Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka NetSuite tekee projektiliiketoiminnasta sujuvampaa

BloggausSuiteProjects on NetSuiten projektinhallinta ratkaisu, joka yhdistettynä asiakkuudenhallintaan (CRM), henkilöstöhallintaan ja taloushallintoon tarjoaa kattavan yhden alustan liiketoiminnan johtamiseen. Ratkaisu tuottaa nopeasti tuloksia ja lisää samalla resurssien käyttöastetta, parantaa projektien aikataulussa pysymistä, nopeuttaa laskutussyklejä, parantaa laskutuksen tarkkuutta, tehostaa tuloutusta, vähentää kiinteitä kuluja ja lisää näkyvyyttä organisaatioosi.

Tärkeimmät hyödyt

  • Tekee toiminnasta sujuvampaa ja lisää kannattavuutta optimoiden koko palveluliiketoiminnan elinkaaren.
  • Nopeampi projektien valmistuminen, parempi resurssien käyttö, tarkemmat ja tehokkaammat laskut.
  • Lisää näkyvyyttä koko liiketoimintaan, mukaan lukien ennusteet, resurssit, projektit ja KPI:t.
  • Aina ja kaikkialla käytettävissä oleva selain- ja mobiilikäyttö.
  • Reaaliaikainen raportointi avainmittareista, kuten projektien kannattavuudesta ja resurssien käytöstä.
  • Skaalautuu globaalin liiketoiminnan johtamiseen ja taloudellinen konsolidointiin.

Miksi NetSuiten projektinhallinnan ratkaisu?

SuiteProjects auttaa yrityksiä viimeistelemään projektit nopeammin, laatimaan tarkkoja ja tehokkaita laskuautomaatioita sekä nopeuttamaan saamisten kiertoa, jotta voit parantaa kassavirtaa ja välttyä haasteilta. Ratkaisu antaa täyden näkyvyyden ja hallinnan koko liiketoimintaasi reaaliajassa. Alkaen uuden projektin tunnistamisesta, projektin toimitukseen, laskutukseen ja tuloutukseen. Samalla eliminoit riskit tiedon syöttämisestä useisiin järjestelmiin ja vältät kalliiden integraatioiden rakentamisen.

Keskeiset toiminnot

1. Projektinhallinta

Projektinhallinta mahdollistaa projektipäälliköiden ja tiimin jäsenten yhteistyön projekteissa ja pitää projektin tilan aina ajan tasalla, mikä mahdollistaa projektihaasteiden proaktiivisen tunnistamisen ja ratkaisun jokaisessa vaiheessa.

2. Resurssienhallinta

Projektipäälliköt voivat optimoida resursseja ja käyttöastetta varmistamalla, että pätevät resurssit hyödyntävät työaikansa optimaalisesti työskennellessään erilaisten projektien parissa.

3. Mukautettavat dashboardit ja raportointi

Mukautettavat dashboardit ja raportointi mahdollistavat jokaiselle projektipäällikölle reaaliaikaisen ja personoidun pääsyn avainmittareihin, kuten resurssien käyttöaste, kannattavuusmarginaalit sekä projektibudjetti vs. toteuma.

4. Aika- ja kuluhallinta

Intuitiiviset tuntikirjaukset ja kuluraportit mahdollistavat käyttäjille nopean ja helpon aika- ja kulukustannusten kirjaamisen, oli sitten toimistossa tai liikkeellä.

5. Laskutus

Laskutuksen ja laskunhallinnan avulla voidaan automatisoida yksinkertaiset palvelulaskut sekä monimutkaiset toistuvat, aika- ja materiaaliperusteiset sekä kiinteähintaiset sopimukset. NetSuite tarjoaa joustavia laskutusvaihtoehtoja, kuten projektityön etenemisen maksupostien tai aikataulun mukaan.

6. Projektin tulo

NetSuite Advanced Revenue Managementin avulla yritykset voivat automatisoida monimutkaiset tuloutukset sekä hallita erilaisia tuloskenaarioita projekti kerrallaan.

7. Projektin talous

Projektitoiminnan yhdistäminen yrityksen talouteen auttaa varmistamaan tarkan kirjanpidon ja laskutuksen koko projektin elinkaaren ajan ja tehostaa aika- ja kuluhallintaa tarjoten laajamittaista projektikannattavuusraportointia.

8. Analytiikka

Vahvat raportointi- ja analytiikkatyökalut, kuten Project360, tarjoavat reaaliaikaista dataa, mahdollistaen 360 asteen näkymän projektien ja portfolion terveyteen. Seuraa, raportoi ja analysoi koko suorituskykyä reaaliajassa tunnistaaksesi ja ryhtyäksesi toimiin huomiota vaativissa projekteissa.

9. Milloin ja missä tahansa

SuiteProjects pilvipohjaisena järjestelmänä mahdollistaa organisaatiolle käyttäjien tukemisen siellä missä he työskentelevät mobiilisti - liikkeellä ollessa, asiakaspaikoilla tai etänä.

Liiketoiminnan johtaminen globaaleille palveluorganisaatioille

Yhdistä NetSuiten projektinhallinta ratkaisu OneWorldin kanssa hallitaksesi useita tytäryhtiöitä, liiketoimintayksiköitä, maailmanlaajuisia resurssipooleja, resurssihinnastoja missä tahansa valuutassa, verotussääntöjä, raportointivaatimuksia ja paljon muuta. NetSuite tarjoaa ennennäkemätöntä reaaliaikaista näkyvyyttä, resurssienhallintaa ja liiketoiminnan kontrollia - kaikki yhdestä järjestelmästä.

Asiakkuudenhallinta

NetSuite tarjoaa tehokkaat asiakkuudenhallinnan (CRM) ominaisuudet, mukaan lukien myyntiprosessit, markkinointiautomaation ja asiakastuen. Näihin tarpeisiin NetSuite mukautuu ketterästi. NetSuite CRM on ainoa CRM-ratkaisu, joka on täysin integroitu projektinhallinnan ja taloushallinnon kanssa, vähentäen manuaalista kirjausta, virheiden riskiä sekä nopeuttaen prosesseja. Tämä saumaton yhteistoiminta varmistaa, että yrityksesi toimii samalla asiakas- ja projektidatalla ja antaa reaaliaikaisen näkyvyyden asiakkuuksien elinkaareen, aina liidistä projektin toimitukseen ja taloushallintoon.

Taloushallinto ja ennustaminen

NetSuiten taloushallinto tarjoaa kattavat ominaisuudet, jotka ulottuvat toimistotyöhön, myyntiin ja projektitoimitusprosesseihisi. NetSuiten taloushallinto vie yrityksesi seuraavalle tasolle perinteisiin talousohjelmistoihin nähden ja tarjoaa näkyvyyden, jonka tarvitset tehdäksesi parempia, nopeampia ja tarkempia päätöksiä.

Haluaisitko tietää lisää NetSuiten projektinhallinta ratkaisusta? Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite-kumppani
projektinhallintajärjestelmä
projektinhallintaohjelma
Projektinhallintaohjelmisto
projektinhallintaohjelmat
Projektiliiketoiminta
SuiteProjects
NetSuite projektinhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia