Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kilpailutuksella yli 60 prosentin säästöt kapasiteettipalveluihin

ReferenssiRubic auttoi Picnic Yhtiöitä päivittämään IT-hinnat ajan tasalle. IT-markkinat ovat kokeneet suuren muutoksen viimeisen vuoden aikana, jonka vuoksi erityisesti kapasiteettipalvelujen hinnat ovat romahtaneet.

Picnic Yhtiöiden talousjohtaja Henrik Johansson tiesi markkinassa tapahtuneesta muutoksesta ja halusi tarkastaa, onko hintataso palveluihin nähden oikealla tasolla: 

“Halusin tarkastaa hintatason kaikkien palveluiden osalta, mutta erityisesti kapasiteettipalveluiden osalta, sillä kokonaishinta oli noussut huomattavasti meidän ERP-järjestelmän päivityksen yhteydessä, kun levytilaa piti hankkia lisää. Otin yhteyttä Rubiciin sillä tiesin, että he käsittelevät IT-sopimuksia työkseen ja heiltä löytyy asiantuntemusta asiaan.”

IT-toimittajan vaihto olisi ollut suuri projekti, joten Picnicin kanssa päätettiin lähteä ensisijaisesti tarkastamaan hintatasoa nykyisen IT-toimittajan kanssa. Projektin tuloksena kapasiteettipalveluiden hinta tippui yli 62 prosenttia:

“Juuri nyt oli oikea aika tehdä hintojen tarkastus, eikä meiltä itseltämme olisi löytynyt tietoa markkinatasoisesta hinnasta. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulemaan, sillä säästö on merkittävä. Koko projekti oli kaikkineen lisäksi nopea, alle kuukauden ensimmäisestä tapaamisesta.”

“Rubic on minulle tuttu historiani kautta ja voin suositella Rubicia kokonaisvaltaisesti IT-asioissa. Rubic ymmärtää hyvin asiakkaan tarpeet ja ongelmat, ja osaamisen taso on ollut erittäin korkea. Lisäksi arvostan avoimmuutta ja rehellisyyttä, joka välittyy asiakkaalle,” Johansson summaa.

Rubicin ja Picnicin yhteistyö jatkuu IT-palvelusopimusten päivittämisellä ajantasaiseksi.

Suosittelija:

Rubic on minulle tuttu historiani kautta ja voin suositella Rubicia kokonaisvaltaisesti IT-asioissa. Rubic ymmärtää hyvin asiakkaan tarpeet ja ongelmat, ja osaamisen taso on ollut erittäin korkea. Lisäksi arvostan avoimmuutta ja rehellisyyttä, joka välittyy asiakkaalle.

Henrik Johansson, talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Picnic
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia