Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaupunginkirjaston automaattivaraston - ja opastajarobotin suunnittelu

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Kauniaisten kaupunki : MARKKINAKARTOITUS

Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitus eli tietopyyntö osana hankinnan valmistelua. Markkinakartoituksella haemme yhteistyökumppaneita suunnittelemaan kirjaston automaattivarastoa ja opastajarobottia. Tietopyyntö ei sido markkinakartoitukseen osallistuvia toimijoita tarjouksen jättämiseen varsinaisessa tarjouskilpailussa eikä toisaalta estä tarjouksen jättämistä.

Kauniaisten kaupunginkirjaston Tulevaisuuden kirjasto –hankkeessa suunnitellaan kirjaston asiakastilojen uudistaminen lähtökohtana tulevaisuuden toiminnan suunnittelu, palvelumuotoilu sekä robotiikka. Hankkeen tarkoituksena on lisätä kirjastopalvelujen saatavuutta entisestään erilaisilla teknologisilla ratkaisuilla. Kauniaisten kaupungille merkittävä tekijä on selvittää kirjastosaliin sijoitettavan automaattivaraston toteutusmahdollisuuksia. Osa kokoelmasta olisi tarkoitus sijoittaa automaattivarastoon, jonne robotti hyllyttää palautetun aineiston ja myös noutaa asiakkaan haluaman aineiston. Lisäksi selvitetään mm. opastajarobotin antamia mahdollisuuksia. Teknisten ratkaisujen tulee olla helposti laajennettavia ja päivitettäviä teknologian nopean kehityksen mukaisesti. Mikäli automaattivarasto-ohjausjärjestelmä tulee integroida nykyiseen kirjastojärjestelmään, niin tämän tulee olla mahdollista esitetyssä ratkaisussa. Kevään 2019 aikana laadimme alustavat suunnitelmat erilaisista vaihtoehtoisista ratkaisuista sekä niihin liittyvät kustannusarviot.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia