Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joustava viestintäratkaisu tuo yhteydenpitoon ketteryyttä

ReferenssiPraecom suunnitteli ja toteutti Suomen Yliopistokiinteistöille yhtiön uudistettuun toimistoympäristöön toimivan ja kustannustehokkaan Cisco Spark -viestintäratkaisun (nyk. Webex Teams). Ratkaisu mahdollistaa aiempaa ketterämmän yhteydenpidon niin kumppaneihin kuin yhtiön omaan henkilökuntaan eri puolille Suomea.

Suomen Yliopistokiinteistöt, lyhyemmin SYK Oy on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa, kehittää ja ylläpitää yhteensä kymmenen suomalaisen yliopiston kampusalueita. Yhtiön tavoitteena on olla oman alansa edelläkävijä. 

– Kaipasimme yhteydenpitoon monipuolisuutta ja ketteryyttä. Praecomin ratkaisu asennettiin täysin uudistettuun toimistoympäristöömme, kertoo SYK Oy:n johdon assistentti Salla Hanhinen.

– Yksi Praecomin ehdoton etu oli se, että he pyrkivät etsimään asiakkaalle sen aidosti sopivimman, toimivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun, toteaa SYK Oy:n varatoimitusjohtaja Anssi Koski.

Ammattitaitoinen tuki halki koko prosessin

Uuden Cisco Spark -viestintäratkaisun suunnittelu ja asennus tehtiin SYK Oy:n toimistoympäristön uudistuksen yhteydessä. Ratkaisuun kuuluu yhteensä yksi Spark Board -kosketusnäyttötaulu (nyk. Webex Board) ja seitsemän huoneyksikköä. Praecom vastasi kokonaisuudesta alusta loppuun saakka.

– Oli todella hienoa, että tukenamme oli jo rakennusvaiheessa ammattitaitoista porukkaa. Saimme kaiken niin kuin halusimme, aina seinärakenteiden koteloinneista pistorasioiden paikkoihin, Hanhinen sanoo.

– Praecom oli apunamme myös henkilökunnan koulutuksessa, Hanhinen lisää.

Praecomin viestintäratkaisu on Kosken ja Hanhisen mukaan aiempaa toimivampi ja joustavampi. Enää ei tarvitse ennen jokaista etäkokousta jännittää, kuinka yhteydet toimivat.

– Nostaisin yhdeksi erittäin isoksi välilliseksi hyödyksi sen, kuinka paljon tällainen järjestelmä on parantanut henkilöstömme työtyytyväisyyttä ja viihtyvyyttä. Se on todella arvokas ja iso asia, Koski painottaa

– Voi sanoa, että enää ei ole sitä perinteistä varttia ennen jokaista kokousta, jonka aikana sukelletaan sinne piuhaviidakkoon ja selvitellään, miten esitykset saadaan jaettua, Koski jatkaa.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten nopeasti Praecom on erilaisiin asioihin puuttunut. Jos on tullut kysyttävää, niin vastausta ei ole tarvinnut viikkoa tai sitä pidempää aikaa odotella. Reaktiivisuus on ollut ihan huippuluokkaa, Hanhinen summaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Praecom logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Yliopistokiinteistöt
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jouni Vaahtera

Lisätietoja

Yritysprofiili Praecom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Muita referenssejä

Praecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia