Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tieluiska Oy: Infrarakentamisen ammattilaisen ICT-kumppanina

ReferenssiInfrarakentamisen ammattilainen Tieluiska Oy on ollut Praecomin asiakas pitkään. Vuosien saatossa IT-ylläpidosta alkanut yhteistyö on vaihtunut täysimittaiseen ICT-kumppanuuteen. Lähiverkko, tulostus, suurkuvatulostaminen, IT-ylläpito, työasemat, dokumentinhallinta, tietoturva sekä neuvottelutilojen AV-tekniikka ovat kaikki Praecomin toimittamaa ja ylläpitämää.

Melkoinen kirjo palveluita. Miten tähän ollaan päädytty?

- Yhteistyömme alussa yli 15 vuotta sitten, kun ei vielä ollut TeamViewereitä ja etäyhteyksiä, meille oli älytön hyöty siitä, että apu oli lähellä ja tuen kaverit kävivät meillä paikan päällä tekemässä tukitoimia. Sittemmin etäyhteydet ovat menneet eteenpäin: enää ei kaverit käy henkilökohtaisesti paikan päällä, mutta samat asiat eli palveluhalukkuus ja palvelualttius ovat pysyneet. Kun tuen tarvetta tulee, pyyntöön vastataan. Tänä päivänä merkitystä luo Praecomin yhden luukun periaate, oli sitten AV- tai tulostushaasteita, meillä on yksi numero, johon soittaa, kertoo Tieluiskan toimitusjohtaja Markku Hurskainen.

Kyberturvallisuus kiinnostaa hallitustasolla asti

Tieluiskalla ei ole omaa IT-osastoa, joten Praecom tuo ylläpidon lisäksi proaktiivisesti esille uusia mahdollisuuksia ICT-ympäristön kehittämiseen. Uusimpana elementtinä Tieluiskan IT-ympäristöön on tuotu Praecomin kyberturvallisuuspalvelu, jonka tehtävänä suojata tietokoneet, palvelimet, sovellukset, tiedostot ja tiedot vuodoilta tai häviämiseltä. Raportteja seurataan yrityksen hallituksessa asti, Hurskainen näkeekin tietopääomasta huolehtimisen erittäin tärkeänä asiana, johon yritys suhtautuu pedantilla tavalla.

- Meillä ATK-osaaminen ei ole sitä ydintekemistä, eikä se näin ollen ole korkealla tasolla. Meillä on kuitenkin valtava määrä työasemien käyttäjiä. Tietopääomasta huolehtiminen on yrityksessä erittäin tärkeää ja se on asia, jonka myös hallituksemme kokee tärkeäksi. Näissä asioissa meidän pitää toimia ennakoivasti. Kyberturvallisuuspalvelun avulla halusimme varmistaa, että ohjelmiston politiikat ohjaavat käyttäjää toimimaan oikein. Palvelun avulla ja raportoinnin perusteella olemme välttyneet tietoturvamokilta ja pystymme kehittämään koko ajan tietoturvapolitiikoitamme paremmiksi, raportti raportilta.

Sitten vielä loppuun, suosittelisitko Praecomia muille?

- Kyllä, palvelualttius, yhden luukun periaate ja luottamus ovat ne tärkeimmät syyt, miksi valita Praecom. Pitkä kumppanuus on tuonut luottamusta toimintaan ja Praecom sekä asiakasvastaava Marko Helén ovat olleet luottamuksen arvoisia, päättää Hurskainen.

Suosittelija:

Palvelualttius, yhden luukun periaate ja luottamus ovat ne tärkeimmät syyt, miksi valita Praecom. Pitkä kumppanuus on tuonut luottamusta toimintaan ja Praecom sekä asiakasvastaava Marko Helén ovat olleet luottamuksen arvoisia.

Markku Hurskainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Praecom logo

Tiedot

Tilaaja: Tieluiska Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Praecom kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Muita referenssejä

Praecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia